Τετάρτη 24 ΟΚΤ 2018 02:43
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Εκπαίδευση στελεχών των Τοπικών Μονάδων Υγείας Κρήτης από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Εκπαίδευση στελεχών των Τοπικών Μονάδων Υγείας Κρήτης από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

κεθεα λογκο

Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) που προβλέπει την εκπαίδευση των στελεχών των νεοσύστατων Τοπικών Μονάδων Υγείας της χώρας, υλοποιούνται στο νησί μας με τη συνεργασία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δύο εκπαιδευτικοί κύκλοι διήμερων θεωρητικών και βιωματικών σεμιναρίων από στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε Ηράκλειο και Χανιά. 

Η εκπαίδευση θα αφορά θέματα δυναμικής και λειτουργίας των διεπιστημονικών ομάδων, καθώς και δικτύωσης με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης των εξαρτήσεων με στόχο την υποστήριξη της νέας προσέγγισης στην πρωτοβάθμια φροντίδα, αυτή της ολιστικής φροντίδας του πληθυσμού από μια καλά συντονισμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας με κοινή γλώσσα και δικτύωση με την τοπική κοινωνία.

Τα εκπαιδευτικά διήμερα θα πραγματοποιηθούν σε εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο (Διονυσίου 1 & Σεφέρη, Ν.Αλικαρνασσός) στις 14-15/06/2018 και στα Χανιά (Κ.Σφακιανάκη 13, 1ος όφ.) στις 21-22/06/2018.

Η εκπαίδευση επαγγελματιών συγκαταλέγεται στους καταστατικούς σκοπούς του ΚΕΘΕΑ, και ο Οργανισμός διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προαγωγή του επιστημονικού διαλόγου, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη διάδοση καλών πρακτικών στον τομέα των εξαρτήσεων στη χώρα. 

Διαβάστε επίσης. . .

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ Θεοδοσίου Καλαντζάκη, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου γραφείου της...
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τακτοποίησης του κτιρίου (πρώην κτίριο ΟΤΕ), στην ενοικίαση του οποίου έχει προχωρήσει ο δήμος,...
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η) σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη της στην...