Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 22:19
 • Ηρακλειο
  26°C
 • Χανια
  24°C
 • Ρεθυμνο
  25°C
 • Λασιθι
  26°C
Ekriti.gr Logo

Το ΕΚΗ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων

Το ΕΚΗ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων

ΕΚΗ

Με ομόφωνη απόφαση τους οι Συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου προχωρούν σε αποχή από την εργασία τους,  με την στήριξη τόσο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων ιδιωτικών επιχειρήσεων Αν. Κρήτης  όσο και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.
Σε σχερτική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι: οι απεργιακές κινητοποιήσεις που  θα ακολουθήσουν δεν αφορούν μόνο τους Συμβασιούχους των  Δήμων αλλά και των μονίμων,  σύμφωνα με  σχετικές εξαγγελίες της  Ομοσπονδίας μονίμων Υπαλλήλων  (ΠΟΕ- ΟΤΑ).
Το ΕΚΗ στηρίζει  τον δίκαιο αγώνα  τόσο των μονίμων εργαζομένων όσο και των συμβασιούχων των Δήμων της χώρας μας.
Ήδη το ΕΚΗ με πρωτοβουλία του, έχει προσχωρήσει σε κάλεσμα των Βουλευτών του Νομού την ερχόμενη Κυριακή 21/5/2017, με σκοπό να βρεθεί λύση στο μείζον πολιτικό ζήτημα των συμβασιούχων που αφορά όλοι την επικράτεια.
Η πρόθεση της Κυβέρνησης να νομοθετήσει, εξαιρώντας  τους εργαζομένους των Δήμων από τα ΒΑΕ, ξεπερνά κάθε λογική και αξιοπρέπεια.
Να σημειώσουμε, ότι παράλληλα οι εργαζόμενοι θα κινηθούν νομικά μέσω ασφαλιστικών μέτρων για την παραμονή στην εργασία τους!!!
Καλούμε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών, να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει και αφορά όλοι την χώρα σε μία περίοδο που οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το προϊόν που λέγεται Τουρισμός.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Συνάντηση-συνεργασία είχε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της...
Αναπροσαρμόστηκε με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, η επιχορήγηση που...