Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 07:02
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

Διανομή προϊόντων και θεατρικές παραστάσεις από την Περιφέρεια

Διανομή προϊόντων και θεατρικές παραστάσεις από την Περιφέρεια

περιφέρεια κρήτης

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής από τις αποκεντρωμένες προμήθειες (οδοντόκρεμες, σαμπουάν, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σακούλες σκουπιδιών, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου) και μοσχαρίσιου κρέατος  στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), προκειμένου να διατεθούν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή για τα Είδη Βασικής Υλικής συνδρομής  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/9/2017 στους φορείς της κοινωνικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ενώ η  διανομή για το μοσχαρίσιο κρέας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/9/2017 & Τρίτη 26/9/2017.

Επίσης ενημερώνονται οι ωφελούμενοι του Προγράμματος ότι στο πλαίσιο υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις, «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ», «Λεωφορείο ο πόθος»,  «Ανωνύμων Πάθη», «Και του καιρού και πάντα» και η παιδική θεατρική παράσταση, «ο Γάτος που έμαθε σε έναν γλάρο να πετά». 

Οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα παρακάτω προγράμματα σε Δήμους-Συμπράττοντες φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, θα συνοδεύονται από βιωματικό σεμινάριο για το θέατρο και θα αφορούν ωφελούμενους του προγράμματος. 

Το πρόγραμμα έχει ωε εξής:

horis_titlod.png

horis_titlod.png, by gpapadakis

horis_titlo2.png

horis_titlo2.png, by gpapadakis

horis_titlo3.png

horis_titlo3.png, by gpapadakis

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ. Όλοι αυτοί θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέχρι τώρα καθώς και για την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης των θεατρικών παραστάσεων και των βιωματικών σεμιναρίων.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν ορίσει μέσω της αίτησής τους για την παραλαβή των προϊόντων.

Διαβάστε επίσης. . .

Στη νήσο Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι βρέθηκε η εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα". Εκεί, συνάντησε τον "Μουγκρίς", τον μοναδικό...
Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας εκφράζει θερμές ευχαριστίες και εγκάρδια συγχαρητήρια προς την Αστυνομική Διεύθυνση...