Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

365.000 ευρώ για την αποκατάσταση του αθλητικού χώρου στο Οροπέδιο Λασιθίου

Image
3_24.jpg
 clock 13:43 | 21/09/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Την προγραμματική σύμβαση ύψους 365.000 ευρώ για την «Αποκατάσταση Αθλητικού χώρου-Αποδυτηρίων» του γηπέδου στο Οροπέδιο Λασιθίου έγκρινε και συνυπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη. Στο γήπεδο, στην περιοχή «Κουδουμαλιά» στην τοπική κοινότητα Αβρακόντε, θα αθλούνται εκατοντάδες νέοι-νέες όπως επίσης η τοπική ομάδα «Αθλητική Ένωση Λασιθίου Δίας» που μετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου, ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκε πρόσφατα. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη ανέφερε, ότι, πρόκειται για ένα οραματικό έργο, καθώς το Οροπέδιο θα αποκτήσει σύντομα ένα σύγχρονο αθλητικό-αγωνιστικό χώρο όπου θα αθλείται η νεολαία. Μάλιστα στόχος όπως αναφέρθηκε, είναι, πέρα από την έδρα της ομάδας «Δίας», να φιλοξενείται και η νεοϊδρυθείσα ακαδημία ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά.
Παρόντες στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια  ήταν ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης που κατάγεται από το Οροπέδιο Λασιθίου, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λασιθίου «Δίας» Γιάννης Σμυρνάκης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis