Κυριακή 23 ΣΕΠ 2018 04:28
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Πρόγραμμα έργων για το 2018 από το δήμαρχο Αμαρίου

Πρόγραμμα έργων για το 2018 από το δήμαρχο Αμαρίου

αμαρι

Η νέα χρονιά να ξεκινήσει όχι μόνο με ευχές, αλλά και με δεσμεύσεις. Αυτό εύχεται, αυτό ζητάει, αυτό το μήνυμα στέλνει προς όλους ο δήμαρχος Αμαρίου στο Ρέθυμνο, Παντελής Μουρτζανός, επισημαίνοντας: «Ας υποδεχτούμε το 2018 με ελπίδα και θετικές σκέψεις και ας παλέψουμε για μία κοινωνία με προοπτική και όραμα όπου θα κυριαρχεί η αγάπη και η αλληλεγγύη».

«Επιθυμία μου είναι», αναφέρει ο κ. Μουρτζαμνός, «αλλά και δέσμευση δική μου, μαζί και των συνεργατών μου, να συνεχίσουμε αδιάκοπα τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας. Στοχεύουμε στην ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται καθώς και στην εξεύρεση χρηματοδότησης για έργα που έχουμε σχεδιάσει μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου μας».

Επίσης ο δήμαρχος τονίζει ότι: «Συνεργαζόμαστε στενά με την Π.Ε. Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης και ευελπιστούμε, όπως η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων το 2017 πήρε το δρόμο της, με την αποδοχή χρηματοδότησης 32.500.000 ευρώ και ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης των τευχών δημοπράτησης, το νέο έτος να υπάρξει θετική εξέλιξη για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Δήμου μας έργα όπως ο Αμαριώτικος δρόμος, το Φράγμα Πλατύ, Φράγμα Ελενών - Γερακαρίου, η Σχολή Ασωμάτων, το Υβριδικό υδροηλεκτρικό Φράγματος Ποταμών. Ας είναι πέρα από ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018», καταλήγει ο κ. Μουρτζανός.

Διαβάστε επίσης. . .

Το Δ.Σ. της Βικελείου Μορφωτικής Εταιρείας ( Β.Μ.Ε) ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας ότι διοργανώνει...
Την ομόφωνη στήριξή τους στον Σταύρο Αρναουτάκη εκφράζουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής , μετά την συνεδρίαση του τοπικού...
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, καλεί σε συνάντηση τους ειδικευόμενους γιατρούς του...