Τετάρτη 16 ΙΑΝ 2019 20:28
 • Ηρακλειο
  9°C
 • Χανια
  8°C
 • Ρεθυμνο
  8°C
 • Λασιθι
  9°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον ύποπτο φάκελο

Κρήτη: Με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον ύποπτο φάκελο

εμακ πυροσβεστικη χανια.jpg

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, για την μεταφορά του ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε στο ίδρυμα, σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς το περιεχόμενό του.

Νωρίτερα στο πανεπιστήμιο επικράτησε αναστάτωση, ενώ το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο που βρέθηκε στο ίδρυμα εφάρμοσε τα σχετικά πρωτόκολλα που προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν παραληφθεί και εξετάζονται από τις αρχές 29 φάκελοι, αριθμός στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και δύο ύποπτα δέματα που δεν έχουν αποσταλεί από Ινδία όπως όλα τα άλλα: πρόκειται για ένα φάκελο που έφτασε στο ΚΥΤ της Μόριας (από Ομάν) και έναν απ' τους φακέλους προς Πάτρα (από Ντόχα).

Ύποπτους φακέλους έχουν παραλάβει μεταξύ άλλων ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Καλαμάτας, των Ιωαννίνων και του Ρεθύμνου. Η υπόθεση που ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη πριν δύο μέρες, γρήγορα απέκτησε τεράστιες διαστάσεις καθώς στην πλειονότητα των ελληνικών Ιδρυμάτων έφτασαν φάκελοι με αποστολέα από την Ινδία – σε αρκετές περιπτώσεις περισσότεροι από ένας- στους οποίους υπήρχαν φυλλάδια υπέρ του Ισλαμ και κείμενα γραμμένα στα αραβικά και στα αγγλικά.

Διαβάστε επίσης. . .

Όταν προσφέρεις, γεμίζεις μέσα σου...αλλά, μόνο όταν προσφέρεις με αγάπη, τότε κερδίζεις τη μάχη της χαράς. Στις 14-01-2019...
Παρά την μεγάλη νεροποντή, λόγω των έγκαιρων παρεμβάσεων – έργων σε ποτάμια – ρέματα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου,...