Τετάρτη 12 ΔΕΚ 2018 13:49
 • Ηρακλειο
  12°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  12°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Έστειλε τον καθηγητή του στο νοσοκομείο!

Κρήτη: Έστειλε τον καθηγητή του στο νοσοκομείο!

μπουνιά

Τουλάχιστον ασυνήθιστο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ του Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή έναν μαθητή της Β' Λυκείου και θύμα τον καθηγητή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αριστούχος στα Μαθηματικά μαθητής επέδειξε συμπεριφορά μέσα στην τάξη, που προκάλεσε την παρέμβαση του καθηγητή του, ωστόσο ο μαθητής σε έξαλλη κατάσταση του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο πόδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου έβαλε γύψο.
Ο Μαθηματικός, παρά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του μαθητή του, δεν υπέβαλε μήνυση, αφού οι γονείς του προσκόμισαν έγγραφα που αιτιολογούν την έκρηξη θυμού.
"Ο τρόπος με τον οποίο ο εν λόγω καθηγητής και το σχολείο αντιμετώπισαν το περιστατικό, αποδεικνύει το ήθος των εκπαιδευτικών της Κρήτης", δήλωσε στο ekriti ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης του νησιού, Γιώργος Τερζάκης.

Διαβάστε επίσης. . .

Ανατροπή στην υπόθεση με το πλοίο σημαίας Συρίας που εδώ και μέρες έχει οδηγηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου και που ερευνάται...
Την ερχόμενη Άνοιξη αναμένονται τα επίσημα εγκαίνια για το νέο δρομολόγιο της Κρήτης από την Αγία Γαλήνη και τη Γαύδο...