Τετάρτη 20 ΙΟΥ 2018 18:15
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  25°C
 • Λασιθι
  25°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Έστειλε τον καθηγητή του στο νοσοκομείο!

Κρήτη: Έστειλε τον καθηγητή του στο νοσοκομείο!

μπουνιά

Τουλάχιστον ασυνήθιστο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ του Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή έναν μαθητή της Β' Λυκείου και θύμα τον καθηγητή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αριστούχος στα Μαθηματικά μαθητής επέδειξε συμπεριφορά μέσα στην τάξη, που προκάλεσε την παρέμβαση του καθηγητή του, ωστόσο ο μαθητής σε έξαλλη κατάσταση του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο πόδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου έβαλε γύψο.
Ο Μαθηματικός, παρά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του μαθητή του, δεν υπέβαλε μήνυση, αφού οι γονείς του προσκόμισαν έγγραφα που αιτιολογούν την έκρηξη θυμού.
"Ο τρόπος με τον οποίο ο εν λόγω καθηγητής και το σχολείο αντιμετώπισαν το περιστατικό, αποδεικνύει το ήθος των εκπαιδευτικών της Κρήτης", δήλωσε στο ekriti ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης του νησιού, Γιώργος Τερζάκης.

Διαβάστε επίσης. . .

Δεν είναι ούτε η πρώτη και πολύ πιθανόν ούτε η τελευταία φορά που ο οδηγός του συγκεκρμένου ΙΧ σταθμεύει με τον τρόπο που...
Μονάχα υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός.
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης-Αλληλεγγύης, το νέο πρόγραμμα αποκεντρωμένων προμηθειών τροφίμων...