Παρασκευή 19 ΟΚΤ 2018 22:40
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Είχαν μανία με τις μηχανές... και όχι μόνο

Κρήτη: Είχαν μανία με τις μηχανές... και όχι μόνο

μηχανή

Εξιχνιάστηκαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, τρεις  υποθέσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών και επιπλέον, μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο  Ελλήνων, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση των αστυνομικών και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες στις 5 και 6 Φεβρουαρίου αφαίρεσαν από κοινού τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες.
Επιπλέον, αφαίρεσαν από κατάστημα, χρηματικό ποσό και  ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονικό υπολογιστή), ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα διέπραξαν ακόμα τρεις απόπειρες κλοπής σε επιχειρήσεις.
Χθες το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης. . .

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενόψει των έντονων κακρικών φαινομένων που προβλέπουν για το...
Τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και της διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης για την ακαταλληλότητα του κτιρίου που...
Ολοκληρώθηκε, το προηγούμενο διάστημα μια σειρά παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, καθώς...