Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 07:50
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Δήμος Ηρακλείου: Διήμερο με... "πίτες" και συγκρίσεις!

Δήμος Ηρακλείου: Διήμερο με... "πίτες" και συγκρίσεις!

ΚΟΥΡΑΚΗΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ.jpg

Κυριολεκτικά "φωτιά" έχουν πάρει τα κινητά τηλέφωνα των μελών της δημοτικής ομάδας "Δύναμη Πολιτών", προκειμένου να ενεργοποιήσουν φίλους και γνωστούς για να παραβρεθούν στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης αύριο Τρίτη (12/2/2019).
Φυσικά η πίτα έχει τη μικρότερη σημασία, αφού προτεραιότητα είναι η συγκέντρωση να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και να δείξει μία έντονη δυναμική, ως αφετηρία για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το ίδιο ισχύει και για την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, η οποία, με τη σειρά της, κόβει τη δική της πίτα την Τετάρτη (13/2/2019), στον ίδιο χώρο (ξενοδοχείο IBIS). Μάλιστα στην εκδήλωση πιθανόν ο επικεφαλής της παράταξης να ανακοινώσει και το νέο όνομα του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο.
Οι δύο αυτές συγκεντρώσεις προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι τόσο για τον κόσμο που θα προσελκύσουν (σίγουρα θα είναι αρκετός), αλλά για τα όσα θα ειπωθούν από τους δύο διεκδικητές του Δήμου, Βασίλη Λαμπρινό και Γιάννη Κουράκη.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός...
Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...