Τετάρτη 16 ΙΑΝ 2019 20:53
 • Ηρακλειο
  9°C
 • Χανια
  8°C
 • Ρεθυμνο
  8°C
 • Λασιθι
  9°C
Ekriti.gr Logo

Νέα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Νέα έργα στον Άγιο Νικόλαο

dsc_0439.jpg

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, υπεγράφηκε η σύμβαση για το έργο "Ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις-πλακοστρώσεις"  δημοτικών οδών, αρχικού προυλοπογισμού 3,5 εκ. ευρώ. Πρόκειται για μια σύνθετη μελέτη η οποία συντάχθηκε αποκλειστικά από την Δ/νση Μελετών, ενώ την δημοπράτηση της ανέλαβε η Δ/νση κατασκευών.

Το συγκεκριμένο έργο θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθεί από τον ανάδοχο εργολάβο το πρόγραμμα υλοποίησης των παρεμβάσεων που προγραμματίζονται.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι η παρούσα εργολαβία καταδεικνύει την πρόθεση της δημοτικής αρχής να είναι παρούσα σ΄ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
Αναφερόμενος δε, τόσο στην υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάταση του ΡΕΞ, όσο και στην δημοπράτηση του Βρεφικού Σταθμού (έργο προυπολογισμού 4,5 εκ ευρώ, από ίδιους πόρους του δήμου), επεσήμανε ότι τα έργα αυτά, έστω και μετά την πολύμηνη καθυστέρηση που σημειώθηκε λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών , περνούν σε τροχιά υλοποίησης, ενώ άμεσα αναμένεται να φανούν τ΄αποτελέσματα από την ολοκληρωμένη, συγκροτημένη και με προοπτική πολιτική που έχει εφαρμόσει έως σήμερα η Δημοτική Αρχή. Να σημειώσουμε ότι ανάδοχος του έργου, είναι η επιχείρηση "Κόσμος Κατασκευαστική Α.Ε".

Διαβάστε επίσης. . .

Ακόμα μια επιχείρηση απεγκλωβισμού από τα χιόνια , πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (16/1) με τους πυροσβέστες...
Όταν προσφέρεις, γεμίζεις μέσα σου...αλλά, μόνο όταν προσφέρεις με αγάπη, τότε κερδίζεις τη μάχη της χαράς. Στις 14-01-2019...