Δευτέρα 22 ΟΚΤ 2018 17:12
 • Ηρακλειο
  22°C
 • Χανια
  21°C
 • Ρεθυμνο
  22°C
 • Λασιθι
  22°C
Ekriti.gr Logo

Κινδύνεψε να τρακάρει με ένα κοπάδι πρόβατα πάνω στην εθνική οδό

Κινδύνεψε να τρακάρει με ένα κοπάδι πρόβατα πάνω στην εθνική οδό

πρόβατα

Με ένα κοπάδι πρόβατα κινδύνεψε να συγκρουσθεί το βράδυ της Τρίτης στις 21.00 διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό Λασιθίου - Ηρακλείου, στο ύψος της Νεάπολης.  Ο οδηγός κατήγγειλε το περιστατικό στο ekriti.gr κάνοντας λόγο για μια παράνομη συνήθεια που έχουν βοσκοί της περιοχής όπου αργά το βράδυ περνούν τα κοπάδια τους από την εθνική, σαν να μην συνέβη τίποτα.

"Από καθαρή τύχη δεν φύγαμε από τον δρόμο εγώ και η γυναίκα μου. Η εμπειρία της οδήγησης μας έσωσε αφού έκανα ένα απότομο ελιγμό και ξαναμπήκα στον δρόμο. Αυτό συμβαίνει τακτικά 500 μέτρα μετά την  σήραγγα στο δρόμο από Νεάπολη προς Ηράκλειο" αναφέρει ο καταγέλλων.

"Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι... η παράνομη μετακίνηση των ζώων μέχρι το Σίσι είναι γνωστό σε όλους. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να σταμαητήσει και αυτό;" διερωτάται.

Μ.Μ.

Διαβάστε επίσης. . .

Αναλυτικά το πρόεγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Βιάννου I.ΓΕΝΙΚΑ Από...
Από τη Διεύθυνση Δασών Χανίων γνωστοποιείται ότι αύριο Τρίτη 23-10-2018 λόγω επικείμενων έντονων καιρικών φαινόμενων ο...