Πέμπτη 26 ΑΠΡ 2018 10:23
Ekriti.gr Logo

Κινδύνεψε να τρακάρει με ένα κοπάδι πρόβατα πάνω στην εθνική οδό

Κινδύνεψε να τρακάρει με ένα κοπάδι πρόβατα πάνω στην εθνική οδό

πρόβατα

Με ένα κοπάδι πρόβατα κινδύνεψε να συγκρουσθεί το βράδυ της Τρίτης στις 21.00 διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό Λασιθίου - Ηρακλείου, στο ύψος της Νεάπολης.  Ο οδηγός κατήγγειλε το περιστατικό στο ekriti.gr κάνοντας λόγο για μια παράνομη συνήθεια που έχουν βοσκοί της περιοχής όπου αργά το βράδυ περνούν τα κοπάδια τους από την εθνική, σαν να μην συνέβη τίποτα.

"Από καθαρή τύχη δεν φύγαμε από τον δρόμο εγώ και η γυναίκα μου. Η εμπειρία της οδήγησης μας έσωσε αφού έκανα ένα απότομο ελιγμό και ξαναμπήκα στον δρόμο. Αυτό συμβαίνει τακτικά 500 μέτρα μετά την  σήραγγα στο δρόμο από Νεάπολη προς Ηράκλειο" αναφέρει ο καταγέλλων.

"Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι... η παράνομη μετακίνηση των ζώων μέχρι το Σίσι είναι γνωστό σε όλους. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να σταμαητήσει και αυτό;" διερωτάται.

Μ.Μ.

Διαβάστε επίσης. . .

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί, ως γνωστόν, την προσεχή Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, προκειμένου να εγκαινιάσει...
Καυστικό είναι το σχόλιο του πρώην προϊσταμένου της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χανίων Μιχάλη Ανδριανάκη, στην προσωπική του σελίδα...