Πέμπτη 17 ΙΑΝ 2019 00:26
 • Ηρακλειο
  6°C
 • Χανια
  7°C
 • Ρεθυμνο
  7°C
 • Λασιθι
  6°C
Ekriti.gr Logo

Τίτλοι τέλους για τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής στο Βενιζέλειο

Τίτλοι τέλους για τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής στο Βενιζέλειο

βενιζέλειο νοσοκομείο

Μετά απο μακροχρόνια προσφορά στην επιστήμη, τον κρητικό λαό και όχι μόνο, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά και τους πολλούς συνεργάτες του, ήρθε η ώρα για τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής Πλούταρχο Ανεζίνη, να συνταξιοδοτηθεί, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες αναμνήσεις και τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους όσους είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Λαμπρός επιστήμονας, αξιοσέβαστος ως άνθρωπος και αξιέπαινος για την συναδελφικότητα και τη συνεργασία του με το προσωπικό του Νοσοκομείου, ο κ Ανεζίνης συνταξιοδοτείται προκαλώντας ταυτόχρονα μεγάλη αλλά και γλυκιά πικρία σε όλους για την αποχώρηση του.

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου τον ευχαριστεί θερμά για την μακρόχρονη προσφορά του στο Νοσοκομείο, την εργατικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια του, αξίες για τις οποίες ο κ Ανεζίνης θα μείνει αξέχαστος σε όλους.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ξεκούραση και καλή δύναμη σε κάθε νέα πρόκληση της ζωής του

Διαβάστε επίσης. . .

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του "καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας που διαχρονικά δε...
"Είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών που απεργούν", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου...
«Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού» τόνισε σήμερα από το Ρέθυμνο ο...