Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 03:34
 • Ηρακλειο
  24°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Παππούς γδύθηκε μπροστά σε μικρά παιδιά: Καταγγελία αναγνώστριας

Παππούς γδύθηκε μπροστά σε μικρά παιδιά: Καταγγελία αναγνώστριας

pappous.jpg

Την έντονη αντίδραση γονέων αλλά και ανθρώπων που δεν έχουν παιδιά, προκάλεσε η απόφαση ενός ηλικιωμένου άνδρα να αλλάξει μπροστά στα βλέμματα μικρών παιδιών σε παραλία του Καρτερού, την περασμένη Κυριακή.

pappous2.jpg

pappous2.jpg, by gpapadakis

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια που μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο ηλικιωμένος, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρχισε να γδύνεται την ώρα που δίπλα του υπήρχαν παρέες με μικρά παιδιά.

pappoys.jpg

pappoys.jpg, by gpapadakis

Η αναγνώστρια σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής: Ο κύριος αυτός αποφάσισε να βγάλει το εσώρουχό του και να βάλει το μαγιό του μπροστά σε κόσμο και δεν σκέφτηκε ούτε τα μικρά παιδιά που ήταν στην παραλία. Είναι ποτέ δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα σε μία πολυσύχναστη παραλία; Δεν σκέφτηκε τίποτα εκείνη την ώρα; Μείναμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον! Ντροπή του!

Διαβάστε επίσης. . .

Το Εσπερινό επαγγελματικό λύκειο Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως 29 του μήνα, οι μαθητές / τριες...
Με τρεις προ-φεστιβάλικές και μία μετα-φεστιβαλική ομιλία που οργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Ηρακλείου , συνεχίζονται αυτή...