Τρίτη 23 ΟΚΤ 2018 23:45
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: «Κατακεραύνωσε» τους παραβάτες του ΚΟΚ (Βίντεο)

Κρήτη: «Κατακεραύνωσε» τους παραβάτες του ΚΟΚ (Βίντεο)

apture.jpg

Τη γνώση του και την εμπειρία του μετέφερε σε μικρούς και μεγάλους ο ερευνητής – ασφαλιστής και συνεργάτης του Ράδιο Κρήτη Γιάννης Λιονάκης.

Ο κ. Λιονάκης μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λατώ της Κριτσάς πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με τίτλο: «Προσέχουμε πώς οδηγούμε για να μπορούμε να τραγουδούμε». 

Συγκεκριμένα ο κ. Λιονάκης μίλησε για την «Οδική ασφάλεια, Κρητική πραγματικότητα», κάνοντας αναφορά στα όσα βιώνει καθημερινά, αλλά και σε όλα όσα έχει βιώσει στα τόσα χρόνια που ασχολείται και αγωνίζεται για την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς των Κρητικών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος αγωγής υγείας που υλοποίησε το σχολείο σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης.

Διαβάστε επίσης. . .

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ Θεοδοσίου Καλαντζάκη, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου γραφείου της...
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τακτοποίησης του κτιρίου (πρώην κτίριο ΟΤΕ), στην ενοικίαση του οποίου έχει προχωρήσει ο δήμος,...
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η) σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη της στην...