Τρίτη 19 ΦΕΒ 2019 23:08
 • Ηρακλειο
  12°C
 • Χανια
  11°C
 • Ρεθυμνο
  11°C
 • Λασιθι
  12°C
Ekriti.gr Logo

Ζητείται προσωπικό στην Υπηρεσία Σίτισης του ΠΑΓΝΗ

Ζητείται προσωπικό στην Υπηρεσία Σίτισης του ΠΑΓΝΗ

φαγητό νοσοκομείο

Οκτώ άτομα, τρεις μάγειρες και πέντε τραπεζοκόμοι, θα προσληφθούν από την Υπηρεσία Σίτισης του ΠΑΓΝΗ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για δύο χρόνια. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 13/2 έως τις 22/2, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Διοικητή ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννη Τασσόπουλου, το σερβίρισμα του φαγητού έχει ήδη αρχίσει να γίνεται στα τμήματα του Α' κτιρίου του ΠΑΓΝΗ, σε γυάλινα σκεύη.
Παράλληλα πιάνουν δουλειά οι 120 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, μέσω του ειδικού προγράμματος μακροχρόνια ανέργων.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Τασσόπουλου:

1) Στο πλαίσιο του Προγράμματος προσλήψεων για το 2017, της Διοίκησης του Νοσοκομείου ΠαΓΝΗ- «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», της ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε η ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων από το «Ειδικό πρόγραμμα μακροχρόνιων ανέργων στο δημόσιο τομέα της Υγείας» του ΟΑΕΔ, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται συνολικά και για τα δυο νοσοκομεία, στα 120 άτομα νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

2) Έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους ασθενείς, ενισχύεται δυναμικά η Υπηρεσία Σίτισης του ΠαΓΝΗ:

Α) Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο Δελτίο τύπου (02/02/2017), στο πλαίσιο αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, το σερβίρισμα του φαγητού έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται σε γυάλινα σκεύη και όχι σε πλαστικά μιας χρήσεως, στα Νοσηλευτικά Τμήματα του Α’ Κτιρίου του ΠαΓΝΗ.

Β) Στο πλαίσιο αυτό, έχει γίνει Πρόσκληση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά οκτώ (8) ατόμων για τις ανάγκες εστίασης και σίτισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και συγκεκριμένα τριών (3) ΔΕ Μαγείρων και πέντε (5) ΥΕ Τραπεζοκόμων, με διάρκεια σύμβασης είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, οι αιτήσεις των οποίων μπορούν να υποβάλλονται από 13/02/2017 έως και 22/02/2017 στο Γραφείο Προσωπικού του ΠαΓΝΗ.
 
 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Στα δύο κόπηκε σήμερα η οδός Αστρινάκη (πρώην Εμμανουήλ Ξάνθου) μετά την επικίνδυνη κατολίσθηση που σημειώθηκε. Σύμφωνα με...
Ημερίδα με θέμα “ Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία μας” διοργανώθηκε από το ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με το...
Στην Κρήτη και στο τιμόνι της Αστυνομίας στο νησί θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Λαγουδάκης, ο...