Πέμπτη 15 ΝΟΕ 2018 12:23
 • Ηρακλειο
  17°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

Συζήτησαν για θέματα αθλητικών υποδομών στο Ηράκλειο

Συζήτησαν για θέματα αθλητικών υποδομών στο Ηράκλειο

vardakis_ofi_081118.jpg

Θέματα αθλητικών υποδομών της Π.Ε. Ηρακλείου τέθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και του κ. Αντώνη Κοτσιφάκη, υπευθύνου περιουσίας Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η., με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη. 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κοτσιφάκης επισήμανε ότι το σωματείο, ένα από τα παλαιότερα και τα πιο ιστορικά σωματεία, έχει δραστηριότητα σε πάρα πολλά τμήματα και αθλούνται σε αυτό πάνω από 1.500 παιδιά. Ο κ. Κοτσιφάκης ανέφερε ότι, στην προσπάθεια να βοηθηθούν ακόμα περισσότερα παιδιά και νέοι και κατόπιν ενεργειών των υπευθύνων του σωματείου, παραχωρήθηκε από την Ε.Τ.Α.Δ. αθλητικός χώρος 11,5 στρεμμάτων στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Τόσο ο κ. Βαρδάκης, όσο και ο κ. Κοτσιφάκης κάλεσαν τον κ. Βασιλειάδη να εξετάσει την δυνατότητα για οικονομική στήριξη για την αξιοποίηση του χώρου. 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, είδε θετικά το αίτημα του σωματείου και δεδομένης της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ηράκλειο, ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη και κ. Κοτσιφάκη ότι θα προσπαθήσει να βρει κάθε δυνατή λύση για την χρηματοδότηση της μελέτης.
Τέλος, ο κ. Βαρδάκης έθεσε στον Υφυπουργό το θέμα άμεσης αντικατάστασης του τάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα, αλλά και το θέμα της χρηματοδότησης για την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου για το οποίο υπάρχει ήδη επικαιροποιημένη μελέτη του Δήμου Φαιστού για το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε επίσης. . .

Τὴν 21η Νοεμβρίου ἡμέρα Τετάρτη, Ἑορτὴ τῶν Εἰσοδίων τῆς Θεοτόκου πανηγυρίζει ὁ φερώνυμος Ἱερὸς Καθεδρικὸς Ναὸς τῶν Εἰσοδίων...
Διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Cretaquarium, για παιδιά Δημοτικού με θέμα τη θάλασσα και το βυθό της! Οι δέκα...
Οι Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στις 12 Νοεμβρίου ασχολήθηκαν με την...