Τρίτη 11 ΔΕΚ 2018 22:12
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αγγελική Αλεξάκη από το Ηράκλειο

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αγγελική Αλεξάκη από το Ηράκλειο

aggelikialexaki.jpg

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Αγγελική Αλεξάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Νεανίδων 2018 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε -10 & 11 Μαρτίου 2018- στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας μετά από απουσία ενός χρόνου -λόγω Πανελληνίων εξετάσεων- για πέμπτη φορά στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων.
Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί και νίκησε εύκολα στον τελικό, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα λάβουν αντίστοιχα χώρα τον Ιούλιο στην Ρώμη και τον Σεπτέμβριο στην Σλοβακία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ.Παράσχο Δεσκουλίδη που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα και αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας του για να με προπονεί πρωί και απόγευμα σε καθημερινή βάση.
Επιθυμία μου είναι να διακριθώ και με την Εθνική Ομάδα και να βοηθήσω στο να εξαπλωθεί και να γίνει γνωστή η γυναικεία πάλη στη χώρα μας, αν και στον καινούργιο σύλλογό μας τον ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. ήδη έχουν αρχίσει να συμμετέχουν στις προπονήσεις αρκετά κοριτσάκια», δήλωσε η πρωταθλήτρια Αγγελική Αλεξάκη.

aggelikialexaki2.jpg

aggelikialexaki2.jpg, by gpapadakis

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ.Δεσκουλίδης Παράσχος εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει:

«Μετά από ένα χρόνο αποχής η Αγγελική μπήκε ξανά σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης με επιβράβευση το χρυσό μετάλλιο. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της αυξάνονται, αφού καλείται να διακριθεί και με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Επίπεδο. Οι επιτυχίες της ως Κορασίδα (2η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα και 8η στο Ευρωπαϊκό) και η σκληρή δουλειά είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για νέες διακρίσεις.
Σαν Ομοσπονδιακός Προπονητής θα ήθελα να συγχαρώ και τα υπόλοιπα κορίτσια που αγωνίστηκαν, καθώς και τους προπονητές τους για την καλή δουλειά που έχουν κάνει. Είναι πλέον εμφανές πως το επίπεδο της γυναικείας πάλης στην χώρα μας ανεβαίνει.» 

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει την αθλήτριά του κι ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Ορθοπεδικών & Ιατρικών Ειδών – Οξυγονοθεραπεία «ΥΓΕΙΑ», τον ιδιοκτήτη κ.Αντώνη Παττακό και τους συνεργάτες του για την στήριξη που προσφέρουν στον νεοϊδρυθέντα σύλλογο «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.».  

Διαβάστε επίσης. . .

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκ νέου πιστοποίηση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, των...
Οι αεροπορικές μεταφορές κάνουν άλματα διεθνώς. Νέες αγορές αναδύονται και νέοι παίκτες ανακατεύουν την τράπουλα. Η αύξηση...
Παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο που περιοδικά έπεφτε το απόγευμα της Τρίτης 11/12 στο Γάζι, μικροί και μεγάλοι...