Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 03:44
 • Ηρακλειο
  24°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Που θα κοπεί το ρεύμα στο Νομό Ηρακλείου

Που θα κοπεί το ρεύμα στο Νομό Ηρακλείου

διακοπή ρεύματος

Ειδοποιούνται  οι κάτοικοι  των παρακάτω  περιοχών  και  χωριών  ότι  για  να  εκτελεστούν   απαραίτητες τεχνικές  εργασίες   του  ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα  γίνει διακοπή  του ηλεκτρικού    ρεύματος   όπως παρακάτω:
 
ΔΕΥΤΕΡΑ  24/4/2017
08:00-15:00
Στο Ηράκλειο στα Δειλινά στις οδούς Περγαλίδου, Εργοτέλους, Θράκης και Μ. Μεταξάκη από Β. Ηπείρου έως Στρυμόνος, στις οδούς Β. Ηπείρου, Νίκης και Στρυμόνος από Περγαλίδου έως Γεροποτάμου. Επίσης στις οδούς Γέργερης, Προμηθέα, Βλαχερνών και Λευκών Ορέων.

12:00-15:00
Στον Ξηροπόταμο στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Ξενάκη και στην οδό Καπετανομανώλη.

12:00-15:00
Στις Μεσαμπελιές στις οδούς Γοργία και Αντ. Γιαμαλάκη.

ΤΡΙΤΗ 25/4/2017
08:00-10:30
Στο Δ. Χερσονήσου, στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή του οικισμού, στην περιοχή λεμονιές, των Studios Elpida, της παραλίας του Αγ. Κωνσταντίνου, του ξενοδοχείου Δαριβιανάκη, της επιχειρήσεως Φράμα Α.Ε., του ξενοδοχείου Kaissa και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-12:00
Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή ανατολικά των Studios Elpida, πλησίον της παλαιάς εθνικής οδού.

08:00-13:00
Στις Γούρνες Πεδιάδος στην περιοχή του κεντρικού δρόμου προς την παραλία, έξω από τον οικισμό Κουβοχώρι.

08:00-15:00
Στις Κ. Γούβες, στην περιοχή του ξενοδοχείου Αφροδίτη, στην οδό Αμάλθειας.

12:00-15:00
Στις Κ. Γούβες, στην οδό Θερμοπυλών, στην περιοχή του νεοαναγειρόμενου ξενοδοχείου Αφοί Καλογεράκη ΑΕΞΤΕ και του ξενοδοχείου Pantheon Palace.

13:00-15:00
Στις Πάνω Γούβες, στο όρος Έδερι, στην περιοχή των κεραιών κινητής τηλεφωνίας Panafon A.E.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4/2017
08:00-09:30
Στο δρόμο των Μαλάδων από την επιχείρηση Πλεκτάμ Α.Ε μέχρι το χωριό Τσαγκαράκι μετόχι.Στον οικισμό Δρακουλιάρης, στον κάμπο του Αγ. Σύλλα, στο χωριό Αγ. Σύλλας και στις περιοχές των επιχειρήσεων Πλεκτάμ, Βιοτεξηκάρπ, ξυλουργείο Νύκταρη, ελαιουργείο Φοινικιάς, πτηνοτροφείου Καζάκη, αποθήκες Βογιατζή και της Villa Stella - Villa Despina στον κάμπο του Αγ. Σύλλα. Στις εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου Βαλτζάκη, των αντλιοστασίων ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και Πετεινάκη, στη φάρμα Κάββαλου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-10:00
Στην οδό Ειρήνης και Φιλίας (δρόμος Ηρακλείου - Μαλάδων) από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας FINOMIX έως τις αποθήκες των S/M Αριάδνη περιλαμβανομένων των περιοχών αρδευτικών Μαρκομιχελάκη και Κοκολάκη, του οινοποιείου - εμφιαλωτηρίου ΕΑΣΗ, του τυροκομείου Κριαρά, του βουστασίου Πρινιανάκη, των οικιών Σιδεράκη, Μανιδάκη και Κοκιάδη.Επίσης στους οικισμούς Σέμελη, Λοφούπολη και στη Φοινικιά στις περιοχές των χοιροστασίων Κουκουναρά και Κωσταμανωλάκη και στην επιχείρηση Χειλαδάκη

08:00-15:00
Στις περιοχές Φοινικιά, Μαλάδες, Ζερβού μετόχι, Χιλιόκαμπος.Στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από τις αποθήκες Αριάδνη έως την επιχείρηση Πλεκτάμ στο Δρακουλιάρη καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

ΠΕΜΠΤΗ 27/4/2017  
08:00-15:00
Στο δρόμο των Μαλάδων από την επιχείρηση Πλεκτάμ Α.Ε μέχρι το χωριό Τσαγκαράκι μετόχι.Στον οικισμό Δρακουλιάρης, στον κάμπο του ΑγΣύλλα, στο χωριό Αγ.Σύλλας και στις περιοχές των επιχειρήσεων Πλεκτάμ, Βιοτεξηκάρπ, ξυλουργείο Νύκταρη, ελαιουργείο Φοινικιάς, πτηνοτροφείου Καζάκη, αποθήκες Βογιατζή και της Villa Stella - Villa Despina στον κάμπο του Αγ, Σύλλα.Στις εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου Βαλτζάκη, των αντλιοστασίων ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και Πετεινάκη, στη φάρμα Κάββαλου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

12:00-15:00
Στο χωριό Προφήτης Ηλίας, στην πλατεία του χωριού, στην περιοχή της οικίας Μερτσιμεντζάκης Ελένης.

14:00-15:00
Στις περιοχές Φοινικιά, Μαλάδες, Ζερβού μετόχι, Χιλιόκαμπος.Στην οδό Ειρήνη και Φιλίας από τις αποθήκες Αριάδνη έως την επιχείρηση Πλεκτάμ στο Δρακουλιάρη καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017
08:00-15:00
Γενικά στο χωριό Μεσοχωριό του Δ.Αρχανών - Αστερουσίων.

12:00-15:00
Στο χωριό Βαγιωνιά του Δ.Γόρτυνας, στην περιοχή του αρδευτικού Μενεγάκη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ  Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ ΑΕ που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.
ΔΕΔΔΗΕ Α. Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Παρατηρήσεις: Δίστηλα-Πλαίσιο-Κλισέ. Στοιχεία 5 ή 7 στιγμών.
 
 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Το Εσπερινό επαγγελματικό λύκειο Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως 29 του μήνα, οι μαθητές / τριες...
Με τρεις προ-φεστιβάλικές και μία μετα-φεστιβαλική ομιλία που οργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Ηρακλείου , συνεχίζονται αυτή...