Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 01:49
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ Γούρνες - Χερσόνησος

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ Γούρνες - Χερσόνησος

γούρνες χερσόνησος

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ,Γούρνες – Χερσόνησος που είχε κλείσει το Νοέμβριο του 2018 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της αερογέφυρας Αποσελέμη.
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το Λευτέρη Βαρδάκη ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ κ.Φώτης Καζάσης πιθανότερη ημερομηνία για να ανοίξει και πάλι η εθνική οδός είναι η 20η Μαρτίου. Με τον τρόπο αυτό θα τελειώσει και η ταλαιπωρία των οδηγών που εδώ και μήνες αναγκάζονται να παρακάμπτουν από τον κόμβο Γουβών και μέσω τις παλιάς εθνικής να ξαναβγαίνουν στον κόμβο Καστελίου για τον Άγιο Νικόλαο.
Όπως είπε ο κ. Καζάσης παράλληλα εκτελούνται και εργασίες αναβάθμισης της παλιάς γέφυρας και αφού το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα εξυπηρετείται από το συγκεκριμένο σημείο.Η νέα γέφυρα θα εξυπηρετεί το ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.
Να γίνει προσπελάσιμος ο δρόμος της Μεσσαράς
Για το δρόμο της Μεσσαράς ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ,τόνισε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ο δρόμος να μπορεί να δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να μην απενταχθεί και να χαθούν τα 70 εκατ.ευρώ.
"Μας ενδιαφέρει να είναι προσπελάσιμος ο δρόμος αλλά όσον αφορά επιμέρους κατασκευαστικές εργασίες αυτές μπορούν να γίνου και μετά", επεσήμανε ο κ.Καζάσης.

Διαβάστε επίσης. . .

Με τα τραπουλόχαρτα στα χέρια τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους επτά θαμώνες ενός καταστήματος στο Ρέθυμνο, οι...
Ο Δήμος Χερσονήσου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ) στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον...
Νέες εντάξεις έργων του προγράμματος «ΦιλόΔημος Ι», ύψους 113 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών,...