Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 11:20
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Σημειωτόν και σήμερα στην εθνική οδό - Στις 12.00 τα εγκαίνια

Ηράκλειο: Σημειωτόν και σήμερα στην εθνική οδό - Στις 12.00 τα εγκαίνια

voak2.jpg

Ουρές αυτοκινήτων και σήμερα, όπως κάθε μέρα, στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Χερσόνησο. Αναγνώστες του ekriti, στέλνουν φωτογραφίες εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία.
Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα έρχεται στο Ηράκλειο ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα εγκαινιάσει στις 12.00 το τμήμα Γούρνες - Χερσόνησος.
Το έργο ήταν έτοιμο από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο δεν παραδόθηκε στην κυκλοφορία, προκειμένου να γίνει η τελετή παρουσία του κ. Σπίρτζη.

voak1.jpg, by renas

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου, το τμήμα μήκους 9 χλμ. του ΒΟΑΚ έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ.  Η επαναφορά της κυκλοφορίας στον Βόρειο Οδικό Άξονα, του νότιου κλάδου από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι.
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, στη συνέχεια,  θα επιθεωρήσει το οδικό έργο Ηράκλειο – Μεσαρά, το οποίο θα παραδοθεί στο τέλος Απριλίου.

Διαβάστε επίσης. . .

Μέσα από εγκαίνια σημαντικών έργων υποδομών, ορισμένων εκ των οποίων η Κρήτη περίμενε να δει για δεκαετίες, η κυβέρνηση...
Από 1 Μαΐου έως και 31 Οκτωβρίου θα ισχύσει για φέτος η αντιπυρική περίοδος στην Κρήτη , μετά από ανακοίνωση της...
Οδεύει προς τη Μεγάλη Εβδομάδα η κοινωνία του Ρεθύμνου με το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νομού να επιμένουν να...