Παρασκευή 24 ΜΑΪ 2019 06:05
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κλαράκης

Ηράκλειο: Νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κλαράκης

klarakis-patratora.gr_-640x510.jpg

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κλαράκης εξελέγη ομόφωνα νέος συντονιστής της κομματικής οργάνωσης κατά την αποψινή συνέδριαση του Οργάνου,στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Παυλιδάκη.
Στην ανακοίνωση της Ν.Ε αναφέρεται αναλυτικά:

"Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, ως Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου έδωσε πολλές και δύσκολες μάχες, με τη συνέπεια και την ανιδιοτέλεια  που τον χαρακτηρίζει, με αγωνιστική προσήλωση στις ιδέες και στα οράματα της αριστεράς που υπηρετεί σε όλη του τη ζωή.
Μετά την παραίτησή του η Ν.Ε συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 7/04/2019 και σε κλίμα ενότητας, συστράτευσης και ομοψυχίας εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Συντονιστή το σύντροφο Δημήτρη Κλαράκη, μέχρι σήμερα αναπληρωτή. Παράλληλα εξέλεξε το σύντροφο Νίκο Δρακάκη ως νέο αναπληρωτή Συντονιστή.
Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, παραμένει ενεργό μέλος του κόμματος, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής και με την ίδια απόφαση μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Ν.Ε.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τους αγώνες και τις κρίσιμες μάχες που είναι μπροστά μας.
Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας".

Διαβάστε επίσης: 
Ηράκλειο: Παραίτηση - "βόμβα" Παυλιδάκη από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης για το Ηράκλειο αυτή την τετραετία. Μίλησε μεταξύ άλλων για την αύξηση των...
Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των...
Δυο νέες σχολικές μονάδες, ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας Κρήτης, προωθεί η διοίκηση της...