Τετάρτη 24 ΟΚΤ 2018 00:39
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Το ασυνόδευτο δέμα, ο 28χρονος και τα... περίεργα ευρήματα των Λιμενικών

Ηράκλειο: Το ασυνόδευτο δέμα, ο 28χρονος και τα... περίεργα ευρήματα των Λιμενικών

λιμενικο σωμα

Ένα ασυνόδευτο δέμα με αρκετά περίεργο και σπάνιο (τουλάχιστον σε επίπεδο Ηρακλείου) πήγε το πρωί να παραλάβει από το πλοίο ένας νεαρός άνδρας ο οποίος όμως αντί να φύγει με το δέμα... έφυγε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr πρόκειται για έναν 28χρονο Κύπριο ο οποίος νωρίς το πρωί, πήγε στο λιμάνι του Ηρακλείου, αμέριμνος, προκειμένου να παραλάβει το ασυνόδευτο δέμα που του έστειλαν.

Τα στελέχη όμως του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου είχαν τις πληροφορίες τους κι έτσι έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση τον 28χρονο.

Αφού ακινητοποιήθηκε, έγινε έλεγχος στο δέμα το οποίο περιείχε 40 βεγγαλικά χειρός.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εκεί οι λιμενικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, καπνογόνα, φωτοβολίδες αλεξιπτωτου, μία συσκευή εκκένωσης σε μορφή κινητού τηλεφώνου, σπρέι αυτοάμυνας, ακόμα και σιδηρογροθιά αλλά και ένα μεταλλικό αστέρι με λεπίδες!

dema.jpg

dema.jpg, by gpapadakis

(Φωτογραφία από τα ευρήματα των Λιμενικών)

Ο 28χρονος συνελήφθη και το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Γ.Π.

Διαβάστε επίσης. . .

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ Θεοδοσίου Καλαντζάκη, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου γραφείου της...
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τακτοποίησης του κτιρίου (πρώην κτίριο ΟΤΕ), στην ενοικίαση του οποίου έχει προχωρήσει ο δήμος,...
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η) σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη της στην...