Δευτέρα 25 ΜΑΡ 2019 18:41
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  16°C
 • Λασιθι
  16°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Αίσθηση από τις αποκαλύψεις του ekriti.gr - Η απάντηση του Δήμου

Ηράκλειο: Αίσθηση από τις αποκαλύψεις του ekriti.gr - Η απάντηση του Δήμου

λοτζια καλη.jpg

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του ekriti.gr σε σχέση με τη λειτουργία του Δήμου Ηρακλείου και την λήψη των διαφόρων αποφάσεων από τις εταιρίες του Δήμου και τα Διοικητικά συμβούλια που ορίστηκαν σε αυτές.

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ παρουσίασε στοιχεία για την απόφαση με αριθμό 87 της εταιρίας «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.ΟΤΑ», όπου σύμφωνα με μέλη του ΔΣ, ενώ εμφανίζονται ως παρόντα στην διαδικασία, ουδέποτε παρέστησαν άρα δεν συμμετείχαν στην συζήτηση και στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

.Η απάντηση Βαρδαβά
Στο θέμα απάντησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ  κ. Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:
"Αναφορικά με το δημοσίευμά σας με τίτλο  «Λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και διαφάνεια οι εταιρίες του Δήμου Ηρακλείου;» σας απαντώ ότι όσα αναφέρονται δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Και τα έξι μέλη που καταγράφονται ως παρόντα στην απόφαση «87» της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ παρευρέθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση. 
Τα πρακτικά μαγνητοφωνούνται κι έτσι αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας το αποδείξουμε. Η απάντηση λοιπόν είναι ναι. Επί της δημοτικής αρχής του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε. λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια".

Διαβάστε επίσης. . .

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει με την κοινοπραξία των εργοληπτών, από τη στιγμή που θα...
Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Ηρακλείου Γιώργου Βλαχάκη για την 25η Μαρτίου: Η ιστορική επέτειος της «25ης Μαρτίου...
Απαράδεκτη πράξη χαρακτήρισε την επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολακη, ο υπουργός Μεταφορών και...