Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 07:26
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Χαιρετισμός Λαμπρινού στην Σύνοδο των Πρυτάνεων

Χαιρετισμός Λαμπρινού στην Σύνοδο των Πρυτάνεων

dimarhos_-_synodos_prytaneon_f1.jpg

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου στον Άγιο Πέτρο των Δομινικανών , στην 90ο Σύνοδο των Πρυτάνεων, η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο.  
Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η προσφορά των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αποτελεί ένα θεμελιακό πεδίο της χώρας μας. Στα χρόνια της πολυμέτωπης κρίσεως που βιώνουμε, η πανεπιστημιακή κοινότητα, παρά τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες, τα οικονομικά προβλήματα, τα δυσεπίλυτα θέματα της δημοσίας διοικήσεως, που όλοι γνωρίζουμε, στάθηκε στο ύψος που χρειαζόταν η κοινωνία μας, συνέβαλε καθοριστικά στην συνοχή και στην πρόοδό της. Και ευελπιστούμε όλοι, ότι θα επιλυθεί το μεγάλο ζήτημα της αναγκαστικής –για επιβεβλημένους εργασιακούς λόγους– αποδημίας των νέων επιστημόνων μας, που η εξαιρετική συγκρότησή τους, οφείλεται στην εκπαιδευτική επάρκεια και ποιότητα των πανεπιστημιακών μας διδασκάλων. 

dimarhos_-_synodos_prytaneon_f3.jpg, by gpapadakis

Σας καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο. Ευχόμαστε: η Σύνοδος Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων, Προέδρων και Αντιπροέδρων Δ.Ε., που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη μας, να είναι επιτυχής, και να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που προσδοκείτε».

Διαβάστε επίσης. . .

Σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, οι πολίτες της Ανατολικής Κρήτης μπορούν να επισκεφθούν τα έργα του Αποσελέμη που προσφέρουν...
​Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου καταδικάζει το περιστατικό εναντίον πληρώματος περιπολικού του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου. Αναλυτικά...