Πέμπτη 17 ΙΑΝ 2019 00:23
 • Ηρακλειο
  6°C
 • Χανια
  7°C
 • Ρεθυμνο
  7°C
 • Λασιθι
  6°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

φωτοβολταϊκά διαμαρτυρία

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ στο Τσαλικάκι, ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων από Ηράκλειο και Ρέθυμνο, οι οποίοι ζητούν τα χρήματά τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι, εδώ και 8 μήνες.
Οπως υποστηρίζουν, οι εταιρείες τους κινδυνεύουν με πτώχευση, καθώς η ΔΕΗ αντιμετωπίζοντας εύλογες δυσκολίες ρευστότητες, παρακρατεί παράνομα, τα χρήματα που οφείλει από το νόμο να καταβάλλει για ΑΠΕ, δηλαδή στον ΑΔΜΗΕ, δηλαδή στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων, που στην Κρήτη φτάνουν τους 800.
Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Παραγωγών Ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Γιατράκος τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τις υποχρεώσεις να στοιβάζονται, την ώρα που ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ επιλέγουν να διαθέσουν τα χρήματα που δεν τους ανήκουν, όπου οι ίδιες οι εταιρίες κρίνουν.

Διαβάστε επίσης. . .

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του "καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας που διαχρονικά δε...
"Είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών που απεργούν", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου...
«Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού» τόνισε σήμερα από το Ρέθυμνο ο...