Πέμπτη 15 ΝΟΕ 2018 12:19
 • Ηρακλειο
  17°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

φωτοβολταϊκά διαμαρτυρία

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ στο Τσαλικάκι, ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων από Ηράκλειο και Ρέθυμνο, οι οποίοι ζητούν τα χρήματά τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι, εδώ και 8 μήνες.
Οπως υποστηρίζουν, οι εταιρείες τους κινδυνεύουν με πτώχευση, καθώς η ΔΕΗ αντιμετωπίζοντας εύλογες δυσκολίες ρευστότητες, παρακρατεί παράνομα, τα χρήματα που οφείλει από το νόμο να καταβάλλει για ΑΠΕ, δηλαδή στον ΑΔΜΗΕ, δηλαδή στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων, που στην Κρήτη φτάνουν τους 800.
Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Παραγωγών Ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Γιατράκος τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τις υποχρεώσεις να στοιβάζονται, την ώρα που ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ επιλέγουν να διαθέσουν τα χρήματα που δεν τους ανήκουν, όπου οι ίδιες οι εταιρίες κρίνουν.

Διαβάστε επίσης. . .

Τὴν 21η Νοεμβρίου ἡμέρα Τετάρτη, Ἑορτὴ τῶν Εἰσοδίων τῆς Θεοτόκου πανηγυρίζει ὁ φερώνυμος Ἱερὸς Καθεδρικὸς Ναὸς τῶν Εἰσοδίων...
Διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Cretaquarium, για παιδιά Δημοτικού με θέμα τη θάλασσα και το βυθό της! Οι δέκα...
Οι Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στις 12 Νοεμβρίου ασχολήθηκαν με την...