Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Το 2018 μας αφήνει γεμάτους υπερηφάνεια, αλλά και με τον πιο… νόστιμο τρόπο!

Image
sm_xalkiadakis1.jpg
 clock 20:16 | 20/12/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετά τους καταναλωτές το 2018 στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Μαζί με την χρονιά που φεύγει, ολοκληρώνεται και το μοναδικό αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια», μια γιορτή για όλα τα προϊόντα της Κρήτης που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Αλλά και μια εξαιρετική αφορμή, που λειτούργησε ως «σημείο συνάντησης» των Κρητικών παραγωγών με τους καταναλωτές, με σκοπό να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τις δυνατότητες, αλλά και την δυναμική των ανθρώπων που ασχολούνται με την παραγωγή τροφίμων και άλλων προϊόντων με ταυτότητα Κρήτης.

Η τελευταία φάση του αφιερώματος «Με Υπερηφάνεια» στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, περιλαμβάνει όλα τα κρητικά κρέατα, αυγά και αλλαντικά (χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικο, απάκι, κλπ) με ειδικές προνομιακές εκπτώσεις έως και 20%, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μπορέσει να απολαύσει αληθινές γεύσεις Κρήτης στις καλύτερες τιμές! Στην φάση αυτή συμμετέχουν δεκάδες Κρητικοί παραγωγοί από την μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, οι οποίοι παρουσιάζουν αγνά προϊόντα φτιαγμένα με μαεστρία, παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές, αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη που κάθε Κρητικός τρέφει για τον τόπο του.

Και φυσικά δεν λείπουν από τις γιορτινές μέρες και τα καθιερωμένα κεράσματα, με πλούσια δώρα για το γιορτινό σας τραπέζι. Από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, με αγορές άνω των 50 € σε μια απόδειξη, όλοι οι καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα, θα παίρνουν δωρεάν μια 6άδα αναψυκτικών, ενώ με αγορές άνω των 90 € σε μια απόδειξη, θα παίρνουν δώρο μια 6άδα αναψυκτικών + 1 μπουκάλι κρασί! Και τα δώρα πολλαπλασιάζονται, αφού όσο ανεβαίνει η αξία των αγορών, τόσο προστίθενται και μπουκάλια κρασιού!

Αλλά οι εκπλήξεις στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δεν σταματάνε εδώ! Γι’ αυτό τις επόμενες μέρες μην παραξενευτείτε αν δείτε σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης να σας περιμένει μια ρουλέτα, μια λοταρία, ένα DJ set, ή ένα ραδιοφωνικό πάρτι! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.xalkiadakis.gr/el/nea για τις εορταστικές εκδηλώσεις σε επιλεγμένα (για πρακτικούς λόγους) σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, επιλέξτε την ημέρα που σας εξυπηρετεί αλλά και το είδος της εκδήλωσης που αγαπάτε και… καλή σας διασκέδαση!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis