Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 22:11
 • Ηρακλειο
  26°C
 • Χανια
  24°C
 • Ρεθυμνο
  25°C
 • Λασιθι
  26°C
Ekriti.gr Logo

Απόλαυσαν τη συναυλία στο Παγκρήτιο αλλά άφησαν πίσω τα σκουπίδια τους (φωτο)

Απόλαυσαν τη συναυλία στο Παγκρήτιο αλλά άφησαν πίσω τα σκουπίδια τους (φωτο)

σκουπίδια παγκρήτιο 2

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε χθες βράδυ η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο με χιλιάδες κόσμου να έχουν γεμίσει τις κερκίδες και τον χώρο μπροστά από την σκηνή. Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης για ακόμη μια φορά συνεπήρε με τα τραγούδια του τον κόσμο, τους φίλους του.
 

σκουπίδια παγκρήτιο 5

σκουπίδια παγκρήτιο 5, by mpeka

Το θέμα όμως δημιουργήθηκε μετά την συναυλία, όταν έφυγαν όλοι και άδειασε το στάδιο. Η εικόνα ήταν τραγική και άκρως αποκαλυπτική: Δεκάδες άδεια κουτάκια μπύρας και χυμών, σακούλες από πατατάκια και γαριδάκια, μπουκαλάκια νερού και πλαστικές σακούλες ήταν πεταμένα πάνω στο ταρτάν.
 

σκουπίδια παγκρήτιο 3

σκουπίδια παγκρήτιο 3, by mpeka

Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική γιατί πέρα από την πρόβλεψη σκουπιδοτενεκέδων μπροστά στον χώρο της συναυλίας ή απαγόρευσης χρήσης ποτών και υγρών μέσα στον αθλητικό χώρο από τους διοργανωτές, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους φιλοξένησε.

σκουπίδια παγκρήτιο 4

σκουπίδια παγκρήτιο 4, by mpeka

Η παιδεία μας πήγε για ακόμη μία φορά περίπατο αφήοντας πίσω της σκουίδια. Το Παγκρήτιο Στάδιο είναι δημόσια περιουσία, είναι το "σπίτι" μας, το πληρώνουμε αλλά δεν το σεβόμαστε.
Κρίμα και πάλι κρίμα...

Φωτογραφίες από το facebook της Μαίρης Καριωτάκη

Διαβάστε επίσης. . .

Συνάντηση-συνεργασία είχε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της...
Αναπροσαρμόστηκε με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, η επιχορήγηση που...