Δευτέρα 28 ΜΑΪ 2018 00:50
 • Ηρακλειο
  22°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  21°C
 • Λασιθι
  22°C
Ekriti.gr Logo

Τα αστέρια του μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

Τα αστέρια του μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

μπάσκετ

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης και Π.Ε. Ηρακλείου πραγματοποιείται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (U20) 2017. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (U20) 2017 πραγματοποιείται έως 23 Ιουλίου η πρώτη φάση στα Χανιά και το Ρέθυμνο και η τελική φάση στο Ηράκλειο.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο διοργάνωσης των αγώνων αναφέρει σε δήλωση του: «Η Περιφέρεια Κρήτης με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στη διοργάνωση ενός ακόμα μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών 2017, ύστερα από την απόφαση της FIBA, διοργανώνεται στο νησί μας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της Κρήτης να απολαύσουν αγώνες Μπάσκετ με τη συμμετοχή της νέας γενιάς αθλητών από όλη την Ευρώπη.  Με το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης να διεξάγεται στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο, είμαστε βέβαιοι ότι τα δεκάδες μέλη των αποστολών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, παράλληλα, τις ομορφιές της Κρήτης, μεταφέροντας  τις εμπειρίες τους σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία όλους τους διοργανωτές και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές κάθε επιτυχία σε αυτούς προσωπικά αλλά και στις ομάδες τους»

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης  ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ γιατί με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να φέρουν στην Κρήτη μας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Για την περιφέρεια Κρήτης το συγκεκριμένο γεγονός έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη αξία γιατί αποτελεί ένα πρώτης τάξης διαφημιστικό προϊόν για το νησί μας, όχι μόνο στις άλλες 5 συμμετέχουσες χώρες, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ευχόμαστε στις ομάδες να απολαύσουν τη διαμονή τους και στους συμπολίτες μας να απολαύσουν τη μαγεία που προσφέρει το μπάσκετ θαυμάζοντας από κοντά τα νέα αστέρια του αθλήματος». 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Ξεκινάει την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 το 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής...
Υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, προγραμματίζεται να ξεκινήσει την 1η...
Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της Άρτεμης - Ντιάνας Μανουρά, φιλολόγου, ανθρώπου των...