Δευτέρα 22 ΙΑΝ 2018 16:46
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Συνεχίζονται οι εορταστικές δράσεις στον Δήμο Πλατανιά

Συνεχίζονται οι εορταστικές δράσεις στον Δήμο Πλατανιά

εκδηλώσεις πλατανιάς

Στο πλαίσιο του  εορταστικού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, χθες Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, στο  Πολιτιστικό Κέντρο Σπηλιάς της Δ.Ε. Κολυμβαρίου πραγματοποιήθηκε  συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής από τον καλλιτέχνη Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής από τον καλλιτέχνη Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, ώρα 21:00 στην Ζούρβα Τ.Κ. Μεσκλών της Δ.Ε. Μουσούρων, σε συνεργασία με το πολιτιστικό σύλλογο Μεσκλών.
Ενώ την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνιτη, με τον ταχυδακτυλουργό Magic Gris και τη συνεργάτιδά του Fidisia.
Επίσης το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, θα γίνει άλλη μία βράδια έντεχνης και ροκ μουσικής από τον καλλιτέχνη Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του  στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην Δημοτικό Σχολείο ) Συριλίου της Δ.Ε. Πλατανιά, σε συνεργασία με το πολιτιστικό σύλλογο Συριλίου.
Στόχος και φέτος είναι οι εκδηλώσεις αυτές,  να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αχτσιόγλου, απέστειλε ο βουλευτής...
Στη διάθεση του Δήμου Ηρακλείου για να συνεχίσει να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί, στην λειτουργία του Πολιτιστικού και...
Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι έχει δοθεί παράταση της προθεσμίας υπαγωγής σε ρύθμιση του Ν. 4483/2017, λόγω κατάστασης...