Τρίτη 20 ΦΕΒ 2018 11:14
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Το θράσος τους ήταν απίστευτο (βίντεο)

Κρήτη: Το θράσος τους ήταν απίστευτο (βίντεο)

βιντεο τουριστες

Μία παρέα πέντε τουριστών, Σκανδιναβοί και Μαροκινοί (οι οποίοι μένουν στην Αγγλία), φρόντισαν να αναστατώσουν το βράδυ του Σαββάτου τον Πλατανιά και την Αγία Μαρίνα, πριν «καταλήξουν» στα χέρια της αστυνομίας!

Η «παρέα», όλοι από 18 έως 25 ετών, επιχείρισε να κλέψει αναψυκτικά από ένα φούρνο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, με περίσσειο θράσσος, φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον του!

Σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλοι καταστηματάρχες αντιλήφθηκαν ότι η συγκεκριμένη «παρέα» είχε άλλες προθέσεις, εκτός της σαββατιάτικης διασκέδασης και κινούνταν όλη τη νύχτα στα μαγαζιά μεταξύ Πλατανιά και Αγίας Μαρίνας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τελικά οι… «τουρίστες» πιάστηκαν στη φάκα.

Ο ίδιος ο αρτοποιός φρόντισε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για το ενδιαφέρον, αλλά και την αστυνομία που έδρασε αστραπιαία, σχολιάζοντας… Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον να συλληφθούν τα συγκεκριμένα αποβράσματα που υποβαθμίζουν τον τουριστικό προορισμό που λέγεται Χανιά Επίσης, την Ελληνική Αστυνομία που ενήργησε αστραπιαία και απέδειξε ότι πραγματικά είναι στο πλευρό μας! Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους!
Πηγή: parakritika.gr

Διαβάστε επίσης. . .

Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος στο πλαίσιο της...