Πέμπτη 26 ΑΠΡ 2018 20:23
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Το θράσος τους ήταν απίστευτο (βίντεο)

Κρήτη: Το θράσος τους ήταν απίστευτο (βίντεο)

βιντεο τουριστες

Μία παρέα πέντε τουριστών, Σκανδιναβοί και Μαροκινοί (οι οποίοι μένουν στην Αγγλία), φρόντισαν να αναστατώσουν το βράδυ του Σαββάτου τον Πλατανιά και την Αγία Μαρίνα, πριν «καταλήξουν» στα χέρια της αστυνομίας!

Η «παρέα», όλοι από 18 έως 25 ετών, επιχείρισε να κλέψει αναψυκτικά από ένα φούρνο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, με περίσσειο θράσσος, φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον του!

Σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλοι καταστηματάρχες αντιλήφθηκαν ότι η συγκεκριμένη «παρέα» είχε άλλες προθέσεις, εκτός της σαββατιάτικης διασκέδασης και κινούνταν όλη τη νύχτα στα μαγαζιά μεταξύ Πλατανιά και Αγίας Μαρίνας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τελικά οι… «τουρίστες» πιάστηκαν στη φάκα.

Ο ίδιος ο αρτοποιός φρόντισε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για το ενδιαφέρον, αλλά και την αστυνομία που έδρασε αστραπιαία, σχολιάζοντας… Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον να συλληφθούν τα συγκεκριμένα αποβράσματα που υποβαθμίζουν τον τουριστικό προορισμό που λέγεται Χανιά Επίσης, την Ελληνική Αστυνομία που ενήργησε αστραπιαία και απέδειξε ότι πραγματικά είναι στο πλευρό μας! Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους!
Πηγή: parakritika.gr

Διαβάστε επίσης. . .

Σοκάρει η είδηση ότι ένα 6χρονο αγόρι, από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Το...
Σελίδα αναμένεται να γυρίσει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηρακλείου/ Παράρτημα ανατολικής Κρήτης , το ΤΕΕ/ΤΑΚ, καθώς ο Γιάννης...