Πέμπτη 17 ΙΑΝ 2019 01:12
 • Ηρακλειο
  6°C
 • Χανια
  7°C
 • Ρεθυμνο
  7°C
 • Λασιθι
  6°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Μέτωπο ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

Κρήτη: Μέτωπο ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

πλειστηριασμος

Αγωνιστικές δράσεις ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σχεδιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανιων, ο οποίος παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί  όλους  τους Εμπορικούς συλλόγους του νομού, την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ  τα επαγγελματικά σωματεία, τους αγροτικούς συλλόγους, τα σωματεία των εργαζομένων, το Ε.Κ.Χ τα σωματεία των συνταξιούχων  σε κοινή σύσκεψη την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Χανιων (ΕΒΕΧ).

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί αγρότες , εργαζόμενοι,συνταξιούχοι.  Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μερίδιο στη “δίκαιη” ανάπτυξη, αποδείχθηκαν για μία ακόμα φορά στάχτη στα μάτια για τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους,  επαγγελματίες  και τα λαϊκά στρώματα του τόπου μας.

Δεν έφταναν οι συνεχόμενοι αντιλαϊκοί νόμοι όλα αυτά τα χρόνια, παλιά και νέα μέτρα που έχουν δημιουργήσει ένα ασήκωτο φορτίο χρεών σε χιλιάδες από εμάς, τώρα, με το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη βουλή γενικεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Εκβιάζουν ότι θα βγάλουν την οικογένειά μας στο δρόμο ακόμα και για χρέη 500 ευρώ προς το δημόσιο!!!

Ο δρόμος της "δίκαιης" ανάπτυξής που επαγγέλλεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι στρωμένος με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και νέα αντιλαϊκά μέτρα για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι λίγοι . Η αξιωματική αντιπολίτευση όπως και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν αυτόν τον δρόμο ανάπτυξης , έχουν βάλει την υπογραφή τους στα μέτρα που μας τσακίζουν για να μεγαλώνουν τα κέρδη των πολυεθνικών.  Ήδη είναι ψηφισμένη η παραπέρα μείωση των συντάξεων όπως και η μείωση του αφορολόγητου για τις λαϊκές οικογένειες. Θέλουν να  γίνουμε  ξανά το υποζύγιο για να καλυφτούν τα ελλείμματα και να επιβληθεί η δημοσιονομική πειθαρχεία, δηλαδή, κέρδη για το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια, φτώχεια και κυνηγητό για τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους. Τα βάσανα δεν θα έχουν τελειωμό αν δεν τους σταματήσουμε με τους αγώνες μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανιων παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί όλους  τους Εμπορικούς συλλόγους του νομού  ,την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ  τα επαγγελματικά σωματεία  ,τους αγροτικούς συλλόγους, τα σωματεία των εργαζομένων, το Ε.Κ.Χ τα σωματεία των συνταξιούχων  σε κοινή σύσκεψη την Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Χανιων (ΕΒΕΧ) ΘΕΜΑ: Αγωνιστικές δράσεις ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

Να υπερασπιστούμε  κάθε συνάδελφο αυτοαπασχολούμενο επαγγελματία ,εργαζόμενο που θα βρεθεί στην μέγγενη των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Αύριο μπορεί να είναι ο καθένας από μας σε αυτή τη θέση. Δυναμώνοντας τους αγώνες μας και την αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διαβάστε επίσης. . .

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του "καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας που διαχρονικά δε...
"Είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών που απεργούν", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου...
«Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού» τόνισε σήμερα από το Ρέθυμνο ο...