Κυριακή 23 ΣΕΠ 2018 03:50
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Ο καιρός... καθυστερεί τα Santa Run!

Κρήτη: Ο καιρός... καθυστερεί τα Santa Run!

santa run

Ανακοίνωση από το Santa Run/Ηράκλειο: Λόγω των σημερινών δυσμενών καιρικών συνθηκών, το 3ο Santa Run Ηράκλειο και η συναυλία των XANAZOO αναβάλλονται για την ερχόμενη Παρασκευή 29/12/2017. Η δράση Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2017 συνεχίζει έως την ερχόμενη Παρασκευή ενώ σήμερα Σάββατο 23/12/2017 τα «Παιχνιδοτυλίγματα» καλά κρατούν στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στις εγκαταστάσεις των ραδιοφωνικών σταθμών Love Radio Κρήτης 102,8 και 92,5 Πένα fm. 

Στόχος και αυτή τη χρονιά, να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα!!!
Οι δρομείς του Santa Run μπορούν να βάλουν τα σκουφιά τους και να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 29/12/2017, στις 16.00 με σημείο εκκίνησης το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας Θα γεμίσουν όλοι μαζί το Ηράκλειο με χαμόγελα και αισιοδοξία αφού τρέχουν για καλό σκοπό για τα παιδικά χωριό SOS Κρήτης!

Ανακοίνωση από το Santa Run/Χανιά: Η Οργανωτική Επιτροπή και τα ξωτικά του 7ου Santa Run Chania, που μήνες τώρα δουλεύουμε για τούτη τη μέρα, αποφασίσαμε, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, ότι τούτη τη μέρα χρειάζεται να την αναβάλλουμε για λίγο, όσο απαιτεί ο καιρός, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η διοργάνωση του 7ου Santa Run μετατίθεται για τις 26 Δεκεμβρίου 2017, την ίδια ώρα. Μέχρι τότε μπορούν και οι αναβλητικοί Άγιοι Βασίληδες να προμηθευτούν τη στολή τους, από το Σπίτι του Santa run (Βολουδάκηδων 17), ώστε αυτή η μικρή καθυστέρηση να δυναμώσει πιο πολύ τους στόχους του Santa Run Chania και τους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Διαβάστε επίσης. . .

Το Δ.Σ. της Βικελείου Μορφωτικής Εταιρείας ( Β.Μ.Ε) ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας ότι διοργανώνει...
Την ομόφωνη στήριξή τους στον Σταύρο Αρναουτάκη εκφράζουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής , μετά την συνεδρίαση του τοπικού...
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, καλεί σε συνάντηση τους ειδικευόμενους γιατρούς του...