Τρίτη 23 ΑΠΡ 2019 03:09
 • Ηρακλειο
  12°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  12°C
Ekriti.gr Logo

Ο Κρητικός Πυρονόμος που διακρίνεται σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Ο Κρητικός Πυρονόμος που διακρίνεται σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

012_19.jpg

Μεγάλες διακρίσεις και τιμές για το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος έχει καταφέρει κρητικός Πυρονόμος ο οποίος φιγουράρει στα μεγαλύτερα βάθρα της σκοποβολής πανελληνίως. Επόμενος Στόχος του όπως ανέφερε είναι και για διακρίσεις εκτός Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο λόγος είναι για τον 43χρονο Πυρονόμο Παλιεράκη Ηλία έγγαμο με ένα γιο, ο οποίος υπηρετεί για εικοσιένα συναπτά έτη στο Πυροσβεστικό Σώμα πολλά από αυτά στην Ε.Μ.Α.Κ. Κατάφερε να διακριθεί σε πανελλήνιο αγώνα του ολυμπιακού αθλήματος του ΤΡΑΠ κατακτώντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία του τον Μάιο του 2018,. Εν συνεχεία διακρίθηκε τον Ιούλιο του 2018 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αθλήματος του ΣΚΕΕΤ με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενος δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας στις 2 Δεκεμβρίου του 2018.

Ταυτόχρονα, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια των εθνικών διαιτητών στα ολυμπιακά αθλήματα του ΚΟΜΠΑΚΤ ΣΠΟΡΤΙΝΚ και του ΚΟΜΠΑΝΚΤ ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΦΙΤΑΤΖ και είναι πλέον εθνικός διαιτητής και στα δυο αυτά αθλήματα.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε από την περιφέρεια Κρήτης τιμήθηκε με τιμητικό δίπλωμα και κύπελλο για τις ξεχωριστές του διακρίσεις στην σκοποβολή το έτος 2018.

Αρχές Ιανουαρίου του 2019 τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από την σκοπευτική λέσχη Κρήτης στην οποία ανήκει για τις διακρίσεις του το 2018, αλλά και από τον δήμαρχο Ρεθύμνου με τιμής ένεκεν πλακέτα για τις διακρίσεις του και την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Ρεθυμνιώτης Πυρονομος είναι ενταγμένος επίσημα στο αθλητικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος και αγωνίζεται σκληρά με συνεχείς προπονήσεις στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων με στόχο μεγαλύτερες διακρίσεις και τιμές για το πυροσβεστικό σώμα.

Προσφάτως κατάφερε να αγωνιστεί συγχρόνως σε δυο ολυμπιακά αθλήματα του ΤΡΑΠ και του ΣΚΕΕΤ και κατάφερε να διακριθεί με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Του ευχόμαστε από την πλευρά μας καλή επιτυχία στους στόχους του οι διακρίσεις του αυτές μας κάνουν περήφανους και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και αγάπη να τιμά το Πυροσβεστικό Σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα τα παραπάνω τα έξοδα που απαιτούνται καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον αθλητή, χωρίς υποστήριξη από κανένα χορηγό ή κάποιο φορέα..

Διαβάστε επίσης. . .

Σύμβαση ανάθεσης μελέτης προϋπολογισμού 74.400 χιλ. ευρώ για την αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων στο οδικό δίκτυο-φαράγγι του...
Η Δ.Ε.Υ.Α. Βορείου Άξονα την τρέχουσα περίοδο πέτυχε και ανακοινώνει την ένταξη σημαντικών έργων αναβάθμισης υποδομών για...
Η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020 ενέκρινε την εισήγηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, για...