Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 07:36
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

O Nίκος Λυγερός "ξεδιπλώνει" στα Καλέσα τα οφέλη του ζεόλιθου

O Nίκος Λυγερός "ξεδιπλώνει" στα Καλέσα τα οφέλη του ζεόλιθου

Λυγερός

Ομιλία με θέμα "Αγροτική Οικονομία και ζεόλιθος" θα πραγματοποιήσει την Πεμπτη (16/6) στις 19:30 μ.μ στο Πνευμτικό Κέντρο Πάνω Καλεσσών ο πολυπράγμων ερευνητής Νίκος Λυγερός.
 

zeolithos-500x300.jpg

zeolithos-500x300.jpg, by eva

Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το PH των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο.
Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
 

poios-einai-o-nikos-lygeros_0.jpg

poios-einai-o-nikos-lygeros_0.jpg, by eva

Ο Νίκος Λυγερός είναι  στρατηγικός αναλυτής, πολυπράγμων ερευνητής (μαθηματικά,ποίηση, ζωγραφική, στρατηγική και γεωπολιτική, κ.ά.), γνωστός στο ευρύτερο κοινό για τον ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης του (IQ).
Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, "είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο".

Διαβάστε επίσης. . .

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός...
Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...