Σάββατο 20 ΑΠΡ 2019 21:21
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

O Nίκος Λυγερός "ξεδιπλώνει" στα Καλέσα τα οφέλη του ζεόλιθου

O Nίκος Λυγερός "ξεδιπλώνει" στα Καλέσα τα οφέλη του ζεόλιθου

Λυγερός

Ομιλία με θέμα "Αγροτική Οικονομία και ζεόλιθος" θα πραγματοποιήσει την Πεμπτη (16/6) στις 19:30 μ.μ στο Πνευμτικό Κέντρο Πάνω Καλεσσών ο πολυπράγμων ερευνητής Νίκος Λυγερός.
 

zeolithos-500x300.jpg

zeolithos-500x300.jpg, by eva

Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το PH των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο.
Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
 

poios-einai-o-nikos-lygeros_0.jpg

poios-einai-o-nikos-lygeros_0.jpg, by eva

Ο Νίκος Λυγερός είναι  στρατηγικός αναλυτής, πολυπράγμων ερευνητής (μαθηματικά,ποίηση, ζωγραφική, στρατηγική και γεωπολιτική, κ.ά.), γνωστός στο ευρύτερο κοινό για τον ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης του (IQ).
Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, "είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο".

Διαβάστε επίσης. . .

Ένας 54χρονος ημεδαπός, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου...
Από τις 6 έως τις 31 Μαΐου 2019 θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την επιλογή υποψηφίων...
Η μαγνητοσκοπημένη συναυλία του Μουσικού Συνόλου Χανίων, αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο...