Πέμπτη 26 ΑΠΡ 2018 10:32
Ekriti.gr Logo

Μασκοφόρος ληστής τραπεζών... ετών 80!

Μασκοφόρος ληστής τραπεζών... ετών 80!

αστυνομια,ελβετια

Έναν άνδρα με εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις αναζητούσαν οι ελβετικές αρχές, συνταξιούχος 80 ετών τους προέκυψε! Ο ηλικιωμένος άνδρας ομολόγησε μία ληστεία σε τράπεζα κοντά στην πόλη Λουκέρνη, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Από τα πρώτα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι ελβετικές αρχές, ο δράστης φερόταν να είναι άρτια εκπαιδευμένος, ψύχραιμος και έμπειρος σε ληστείες. Καθώς φορούσε μάσκα, κανείς δεν τον αναγνώρισε, ούτε μπορούσε να διανοηθεί το ποιος κρυβόταν πίσω από την πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Ο 80χρονος, σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να εισβάλει στην τράπεζα στο Μέγκεν, να αφοπλίσει τους φρουρούς και να διαφύγει με τα πόδια, δίχως να τον ενοχλήσει κανένας, ενώ δεν έγινε γνωστό το ποσό που έκανε «ανάληψη» από το ταμείο. 
Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, ενώ ο 80χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ομολόγησε την πράξη του μετά την προσαγωγή του ως ύποπτο.

Διαβάστε επίσης. . .

Δεκατρία παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο...
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch, HRW) τόνισε την Τετάρτη ότι οι αρχές στη Σαουδική Αραβία έχουν...
Το τουρκικό δικαστήριο της Σηλυβρίας, κοντά στην Κωνσταντινούπολη επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης σε 14 συνεργάτες της...