Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Τον μαχαίρωσε για να κλέψει την μπαταρία αυτοκινήτου

Image
μαχαίρι φόνος
 clock 10:51 | 21/04/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι ένας 22χρονος Έλληνας και να τραυματίσει τον άνθρωπο που τον έπιασε στην αυλή του σπιτιού ενός συγγενικού του προσώπου σε περιοχή της Ημαθίας να «ξηλώνει» την μπαταρία του οχήματος! Όμως, συνελήφθη μαζί με άλλους δυο συνεργούς του ηλικίας 28 και 29 χρόνων και εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε παρόμοιες κλοπές.

Ο δράστης τραυμάτισε ελαφρά με το μαχαίρι τον συγγενή του ιδιοκτήτη του σπιτιού και παράτησε την μπαταρία, βάζοντάς το στα πόδια στην προσπάθειά του να διαφύγει. Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, που του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του το μήκους 0,18 εκατοστών μαχαίρι, διαρρηκτικά εργαλεία, μικροποσότητα ηρωίνης και δέκα ναρκωτικά χάπια. Αμέσως μετά, συνελήφθησαν και τα άλλα δυο μέλη της σπείρας.

Στην έρευνα που ακολούθησε, εξακριβώθηκε ότι ο 22χρονος και οι δυο συνεργοί του είχαν ξηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα τις συνολικής αξίας 770 ευρώ μπαταρίες από πέντε τρακτέρ, ενώ μόνος του είχε κλέψει τις μπαταρίες από άλλους τέσσερις γεωργικούς ελκυστήρες, αξίας 570 ευρώ. Παράλληλα, είχε εισβάλει μαζί με τον 28χρονο σε ένα ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή και είχαν προσπαθήσει να κλέψουν ανοξείδωτες συσκευές και καλώδια αξίας 3.000 ευρώ, χωρίς να τα καταφέρουν. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας, οπλοχρησία, απλή σωματική βλάβη, διακεκριμένη κλοπή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται αν είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, αλλά και αν είχαν και άλλους συνεργούς.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis