Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις για την απαγωγή της 4χρονης

Image
4χρονη
 clock 08:57 | 28/04/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, από την κυπριακή αστυνομία για την υπόθεση της απαγωγής της τετράχρονης Μαρί-Ελένης Γκρίμσρουντ. Πρόκειται για τρεις Κύπριους, ηλικίας 47, 44 και 39 ετών, καθώς και έναν 33χρονο Σύρο, όλοι κάτοικοι της επαρχίας Λευκωσίας.
Έπειτα από έρευνα στην οικία του αλλοδαπού, βρέθηκε αυτοκίνητο, μάρκας Range Rover, χρώματος μαύρου, όπως ακριβώς και το όχημα, με το οποίο -βάσει πληροφοριών- είχε απαχθεί η ανήλικη.
Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, έκανε λόγο για σημαντική εξέλιξη και πρόσθεσε ότι οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν προκαταρκτικά, χωρίς να αναφέρουν οτιδήποτε για την απαγωγή.
Επεσήμανε, επίσης, ότι το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί για επιστημονικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο συνδέεται με την υπόθεση. Τόνισε ακόμη, ότι όλες οι πληροφορίες αξιολογούνται με πολλή προσοχή και τίποτε δεν αποκλείεται.
Η απαγωγή του παιδιού, η οποία έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινή γνώμη, φαίνεται να είχε οργανωθεί από τον Νορβηγό πατέρα του, Τόρκελ Γκρίμσρουντ, 49 ετών, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis