Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ταχυδρόμησαν» μισό κιλό χασίς μέσω courier

Image
χασις κουριερ.jpg
 clock 23:28 | 11/05/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

ο δέμα χωρίς αποστολέα που έφτασε σε μια μεταφορική εταιρεία στη Σάμο κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που διενεργούν καθημερινά ελέγχους στις εταιρείες courier κι έτσι επιστράτευσαν τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για να διαπιστώσει αν περιείχε ναρκωτικές ουσίες. 

Ο τετράποδος ανιχνευτής αντέδρασε θετικά και οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τα γραφεία για να δουν ποιος θα παραλάμβανε το δέμα. Όταν εμφανίστηκε ένας 34χρονος Έλληνας και το παρέλαβε, τον ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και βρήκαν μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 501 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στο νεαρό.

Στο σπίτι του κατέσχεσαν άλλα 21,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 50 σπόρους, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο μεταλλικούς θρυμματοποιητές και 14 νάιλον συσκευασίες. Όλα αυτά στοιχειοθέτησαν την άσκηση κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου σε βάρος του 34χρονου για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του ναρκοδέματος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis