Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός εκδικείται νεαρή γιατρό, που απέρριψε τον έρωτά του

Image
ilikiomenos.jpeg
 clock 16:24 | 15/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον βίο αβίωτο έχει κάνει σε νεαρή γιατρό, συνταξιούχος σήμερα εκπαιδευτικός του Βόλου, ο οποίος μάλιστα είχε και ανώτερη θέση στην κλίμακα της εκπαίδευσης στον νομό όσο ήταν εν ενεργεία. Τους τελευταίους πολλούς μήνες η γιατρός δεν τολμά να ξεμυτίσει από το σπίτι της χωρίς να συναντήσει τον «διώκτη» της, ο οποίος φέρεται να την «τιμωρεί» επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός φέρεται να γνώρισε την οδοντίατρο όταν προσήλθε στο ιατρείο της για σφράγισμα. Η γυναίκα που παρείχε ιατρική φροντίδα στον ασθενή της δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι εξαιτίας του η ζωή της θα γινόταν εφιάλτης. Ο άντρας φαίνεται ότι δεν επιζητούσε μόνο ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και κάτι παραπάνω.

Οταν η γιατρός τον απέρριψε, εκείνος φαίνεται ότι έβαλε στόχο να την κάνει να το μετανιώσει. Ακούραστα επί μήνες ολόκληρους την ακολουθεί, τη βρίζει και την απειλεί. Της λέει χυδαία λόγια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Προσφάτως φέρεται να της επιτέθηκε και σωματικά, ρίχνοντάς την κάτω και τραυματίζοντάς τη στα χέρια.

Σε βάρος του η γιατρός είχε καταθέσει μήνυση. Χθες, οι γονείς της γιατρού απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου ζητώντας βοήθεια για το πώς μπορούν να κινηθούν εναντίον του «ψυχωτικού» με την κόρη τους συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ο οποίος πάντως φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.

Και στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς τα ίδια σε άλλη γιατρό της ίδιας ειδικότητας και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταδικαστεί, χωρίς όμως αυτό να του γίνει μάθημα. Τότε μάλιστα είχε κατηγορήσει τη γιατρό ότι εκείνη ήταν που τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

taxydromos.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis