Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον "αέρα" πάνω από 100.000 υποψήφιοι οδηγοί - Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί

Image
odigisi_603759682.jpg
 clock 13:18 | 16/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Πάνω από 100.000 υποψήφιοι οδηγοί περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, αφού οι εκπαιδευτές συνεχίζουν να απέχουν από τα καθήκοντά τους, διαφωνώντας με τις αλλαγές στις εξετάσεις, που προβλέπει ο νέος νόμος.

Όπως ανέφερε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εκπαιδευτών οδήγησης Παντελής Ηλιάδης, «το ασφαλιστικό προϊόν που βγήκε εδώ και μία εβδομάδα, δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, αλλά μία μικτή ασφάλεια. Δεν μας καλύπτει το νομικό κομμάτι, το ποινικό κομμάτι, σε περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός, σε περίπτωση που υπάρχουν σωματικές βλάβες», είπε ο κ. Ηλιάδης.

Σε ότι αφορά τους διαμορφωμένους χώρους, μέσα στους οποίους θα γίνεται η εξέταση, σύμφωνα με το νέο σύστημα, ο κ. Ηλιάδης είπε: «Να βγει κάποιος από την πολιτική ηγεσία να μας δείξει το έγγραφο και να δούμε ποιοι είναι οι ελεγχόμενοι χώροι που προβλέπονται. Ποιος θα τους φυλάει αυτούς τους χώρους», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Μπέρτσιας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για το ποινικό κομμάτι σε ενδεχόμενο τραυματισμού.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis