Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο ανήλικος από χτύπημα συμμαθητή του!

Image
bullying
 clock 10:17 | 05/10/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα υπόθεση bullying μεταξύ μαθητών γυμνασίου έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του Αγρινίου, καθώς ένα 14χρονο παιδί κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από έναν 15χρονο τσιγγάνο συμμαθητή του, κατά την διάρκεια καυγά το πρωί της Τετάρτης!

Οι δύο μαθητές ήρθαν στα χέρια για άγνωστη αιτία και ο μεγαλύτερος γρονθοκόπησε τον μικρότερο τραυματίζοντάς τον. Το 14χρονο παιδί παραμένει προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης που περιλαμβάνει και τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Την περασμένη εβδομάδα, ανάλογο περιστατικό είχε γίνει σε γυμνάσιο της Λάρισας όταν, κατά την διάρκεια του διαλείμματος, τέσσερις μαθητές πιάστηκαν στα χέρια με έναν συμμαθητή τους και τον γρονθοκόπησαν. Αφού συναντήθηκε με τους μαθητές και τους γονείς τους, ο Σύλλογος Διδασκόντων έλαβε υπόψη του τη μεταμέλεια των δραστών και επέβαλε σε δυο από αυτούς διήμερη αποβολή και στους άλλους δύο ημερήσια.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis