Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εδώλιο 40χρονος για ασέλγεια στην πεντάχρονη ανιψιά του!

Image
ασέλγεια
 clock 19:43 | 15/03/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Για αποπλάνηση της πεντάχρονης ανιψιάς του κατηγορείται ένας 40χρονος, που θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 40χρονος κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2015 ασελγούσε στην τότε πέντε ετών ανιψιά του μέσα στο σπίτι της, όταν έλειπαν οι γονείς της. 

Ο τότε 35χρονος άνδρας από τα Φάρσαλα φέρεται να χάιδευε το παιδί σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως στο λαιμό, στα χέρια και στα πόδια, να το θώπευε και αλλού, ενώ επίσης φέρεται να του έβγαλε και τα ρούχα του, αφήνοντας το γυμνό.

Εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, αφού φέρεται να προέβη στις παραπάνω πράξεις, για πάνω από μια φορά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο θείος, αδερφός του πατέρα της 10χρονης σήμερα, εκμεταλλευόταν την απουσία άλλων ενηλίκων στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια στα στα Φάρσαλα και τη θώπευε κατ’ επανάληψη. Ο κατηγορούμενος που είναι Έλληνας, είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι και σήμερα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis