Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε πάρτι ο άτυχος Παναγιώτης - Σήμερα η νεκροτομή

Image
παναγιωτης.jpg
 clock 18:42 | 15/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

«Μαύρο Πάσχα» θα περάσουν η οικογένεια του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους της Λάρνακας ο οποίος έχασε την ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε πάρτι με φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος κατά την διάρκεια του πάρτι ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κάνει εμετό. Ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του και οι φίλοι του κάλεσαν στη σκηνή τον πατέρα άλλου παιδιού που ήταν αστυνομικός για να τον επαναφέρει.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο και παρά τις προσπάθειες του αστυνομικού και του προσωπικού του Νοσοκομείου ο Παναγιώτης δυστυχώς δεν επανήλθε. Ο άτυχος 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο Παναγιώτης ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας.

Σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 14:30 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στους Τρούλλους. Έκκληση είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν εισφορές για την οικογένεια.

Η Αστυνομία Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis