Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέρδεψαν τις σορούς και έστειλαν τη λάθος σε κηδεία!

Image
κηδεία μάριου
 clock 12:47 | 22/01/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν την τέλεση κηδείας στη Βοιωτία όταν διαπιστώθηκε πως μέσα στο φέρετρο βρισκόταν σορός αγνώστου ανθρώπου!
Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι συγγενείς ηλικιωμένης διαπίστωσαν πως στο φέρετρο που είχε μεταφερθεί στον Ιερό Ναό του χωριού υπήρχε η σορός άλλης ηλικιωμένης γυναίκας που ήταν από την Άμφισσα.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και προφανώς ένα λάθος έφερε την προσωρινή ευτυχώς αναστάτωση. Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας στο χωριό της Βοιωτίας επέστρεψαν έγκαιρα τη σoρό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και παρέλαβαν τη σωστή, για να τελεστεί τελικά το μυστήριο.

Το νοσοκομείο της Λιβαδειάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το λάθος που διαπιστώθηκε σε κηδεία σε χωριό της Βοιωτίας.

«Τη Δευτέρα 15/01/2018 και ώρα 10:00 π.μ προσήλθαν στο Γ.Ν Λιβαδειάς ταυτόχρονα δυο Γραφεία Κηδειών προκειμένου να παραλάβουν μια το καθένα σορό προς κήδευση. Παρά το γεγονός ότι οι σοροί, που διατηρούνται στο ψυγείο του νοσοκομείου, φέρουν σε κάθε περίπτωση χαρακτηριστικό περικάρπιο με το ονοματεπώνυμο του νεκρού, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (της διπλής παράδοσης), ούτε ο υπάλληλος του νοσοκομείου, που παρέδωσε τις σορούς, ούτε οι παραλαβόντες από τα Γραφεία Κηδειών έκαναν την δέουσα ταυτοποίηση των στοιχείων, με αποτέλεσμα τα Γραφεία να παραλάβουν εκατέρωθεν διαφορετική σορό.

Στη συνέχεια, και κατά την παράδοση της μιας εκ των σορών στο χωριό Παύλο για την κηδεία, διαπιστώθηκε το ατόπημα. (Η δεύτερη σορός παρέμενε ακόμη στο Γραφείο Κηδειών για την σχετική προετοιμασία).

Τα δύο γραφεία κηδειών επικοινώνησαν και διευθέτησαν το θέμα μεταξύ τους, χωρίς να ειδοποιήσουν το Νοσοκομείο, όπως κανονικά όφειλαν. Η Διοίκηση του Γ.Ν Λιβαδειάς εκφράζει αρχικά τα θερμά συλλυπητήρια και στις δυο οικογένειες των εκλιπόντων και  απευθύνει ειλικρινέστατη συγγνώμη προς τους συγγενείς της αποθανούσης με καταγωγή από το Παύλο Βοιωτίας, για την ψυχική κυρίως ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθησαν».

(φωτογραφία αρχείου)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis