Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταπέλτης το δικαστήριο για τον δικηγόρο που ασελγούσε στο εγγόνι του

Image
ασέλγεια
 clock 21:27 | 11/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον 69χρονο Λαμιώτη δικηγόρο που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο για ασέλγεια σε βάρος της επτάχρονης εγγονής του.

Τα στοιχεία που είχαν προκύψει μετά την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αλλά και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση ήταν αποκαλυπτικά για την δράση του 69χρονου δικηγόρου. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο δράστης είχε προφυλακιστεί ενώ σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία κυρία που πρόσεχε την επτάχρονη και τον εννέα ετών αδελφό της, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου που πήγαινε το κορίτσι, κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές πως η επτάχρονη έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου τους φόβους των εκπαιδευτικών, και παρουσίασε ως υπαίτιο τον παππού της.

Ο 69χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη φωνάζοντας στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και η αθωότητα του θα αποδειχθεί.

Πηγή: tvstar.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis