Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Συνελήφθη ηλικιωμένος που κακοποίησε σεξουαλικά δύο ανήλικες αδελφές

Image
ασέλγεια
 clock 19:27 | 23/06/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ένα νέο περιστατικό ασέλγειας ηλικιωμένου εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο 65χρονος το πρωί της Πέμπτης (21/06), πήρε τα δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 15 ετών με το αυτοκίνητό του στη Βοιωτία, τάζοντας χρήματα στο μεγαλύτερο, προκειμένου να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά.

Αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού έφθασαν στα ίχνη και προχώρησαν στη σύλληψη του ανώμαλου ηλικιωμένου την Παρασκευή το βράδυ, μετά από καταγγελία ενός ανήλικου κοριτσιού Ρομά με το οποίο κακοποίησε σεξουαλικά, παρά τη θέλησή του και ενώ είχε πληρώσει την επίσης ανήλικη αδερφή της για τον ίδιο λόγο.

Αφού τα παρέσυρε στο σπίτι του, σε μέρος έξω από τον Ορχομενό, ικανοποίησε τις σεξουαλικές ορέξεις του στην 15χρονη και στη συνέχεια θέλησε να ασελγήσει και στην 13χρονη, την οποία φέρεται τελικά να βίασε.

Προηγουμένως την είχε απειλήσει ότι θα την παρατήσει στο δρόμο αν δεν τον ικανοποιούσε κι εκείνη σεξουαλικά.

Η μικρή τελικά φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που με τη σειρά της προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών, καθώς και για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Με τις κατηγορίες αυτές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis