Δευτέρα 25 ΙΟΥ 2018 03:38
 • Ηρακλειο
  24°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Ετοιμάσου για την παραλία ... με 5 απλές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

Ετοιμάσου για την παραλία ... με 5 απλές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

παραλια γυναικα, γλουτοι

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα "βαριά" ρούχα έχουν αποχαιρετήσει τη ντουλάπα μας. Η κατάλληλη εποχή, λοιπόν, για να προετοιμαστούμε για την παραλία έχει ξεκινήσει και αν δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο εδώ είμαστε εμείς... δείχνοντας σου τον τρόπο να αποκτήσεις τέλειους γλουτούς χωρίς κόπο!

Πείτε "όχι" στο ανσασέρ

ασκησεις σκαλα

ασκησεις σκαλα, by meropi

Ο ευκολότερος τρόπος να γυμνάσετε τους γλουτούς σας είναι οι σκάλες. Ανεβείτε στο διαμέρισμα ή στο γραφείο σας με τα πόδια και αφήστε το ασανσέρ. Ακόμα και όταν γυμνάζεστε σε εξωτερικό χώρο, βρείτε σκάλες και ανεβοκατεβείτε τις.

Γυμνάσου... και στο γραφείο

ασκησεις γραφειο

ασκησεις γραφειο, by meropi

Την ώρα που κάθεστε στο γραφείο σας, σφίξτε τα οπίσθιά σας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα χαλαρώστε. Μετά από μερικές επαναλήψεις θα νιώσετε το κάψιμο. Ακόμα και όταν κάθεστε, μπορείτε να ασκηθείτε, οπότε δεν πάρχει δικαιολογία.

Μαγικές προβολές

ασκησεις προβολες

ασκησεις προβολες, by meropi

Πέρα από τα «καθίσματα», που επιβάλλονται όταν γυμνάζετε τους γλουτούς σας, οι προβολές είναι επίσης κατάλληλες. Επαναλάβετε 12 φορές σε κάθε πόδι για 3 σετ, καθημερινά και θα είστε πιο κοντά στα «τέλεια οπίσθια».

Κάντε γέφυρα

ασκησεις γεφυρα

ασκησεις γεφυρα, by meropi

Μία ακόμα άσκηση, που θα πρέπει να εντάξετε στο πρόγραμμά σας είναι η γέφυρα. Ξαπλώστε και σηκώστε τους γλουτούς σας για μερικά δευτερόλεπτα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων μιας σειράς ή ταινίας, που βλέπετε στην τηλεόραση.

Κάνετε γέφυρα με το ένα πόδι τεντωμένο ψηλά

ασκησεις γεφυρα ποδι

ασκησεις γεφυρα ποδι, by meropi

Τώρα που γίνατε μάστερ στην απλή γέφυρα, πηγαίνετε την άσκηση ένα βήμα παρακάτω. Κάντε γέφυρα και σηκώστε το πόδι ψηλά με την πατούσα σας να κοιτά το ταβάνι και ανεβοκατεβείτε για 40 φορές.

 

Διαβάστε επίσης. . .

Φτιάξετε τη δική σας λευκαντική οδοντόκρεμα - με φυσικά συστατικά χωρίς να βλάψετε τα δόντια σας!
Είναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10...
Σίγουρα θα βοηθήσουν το επίμαχο σημείο να κρατηθεί στο ύψος του.