Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκοδείλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό

Image
shop1.jpg
 clock 13:45 | 10/02/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Κρέας κροκόδειλου αλλά και πολλά ακόμα ασυνήθιστα κρέατα έχει φέρει στην αγορά της Θεσσαλονίκης εδώ και 15 χρόνια, το κρεοπωλείου του κ. Γιώργου Εμμανουηλίδη.

Είναι μάλιστα γεγονός πως μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερα άτομα δοκιμάζουν κρέας από κροκόδειλο, το οποίο έρχεται από τη Αφρική, κατόπιν παραγγελίας.

Ο Χρήστος Εμμανουηλίδης που εργάζεται στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Βελισσαρίου στην περιοχή Ευζώνων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την πρωτότυπη δραστηριότητα που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια, σημειώνοντας πως η ιδέα ήρθε, όταν πελάτες τους ζητούσαν κρέας κροκόδειλου.

«Λίγο η ζήτηση, λίγο η δική μας θέληση να φέρουμε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπως μοσχάρι, κατσίκι, χοιρινό, μας οδήγησε στο να το ψάξουμε περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «σήμερα δεχόμαστε παραγγελίες πέρα από αυτό του κροκόδειλου και για άλλα κρέατα λιγότερο συνηθισμένα όπως καγκουρό, αγριόχοιρου, στρουθοκαμήλου κ.α.». 

«Το ψάχνουμε γενικά για να μπορούμε να είμαστε μέσα σε όλα. Αν μείνεις πίσω μόνο χαμένος θα βγεις», επισήμανε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Το κρέας κροκόδειλου όπως μας εξήγησε είναι άσπρο στο χρώμα και έχει γεύση ψαριού. Μπορεί κάποιος να το κάνει σούπα, αλλά και ψητό. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη λόγω της σπανιότητάς του, καθώς μπορεί να το βρει κανείς από 30-35 ευρώ το κιλό.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis