Πέμπτη 15 ΝΟΕ 2018 12:21
 • Ηρακλειο
  17°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

«Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου, ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»

«Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου, ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»

υπουργειο παιδειας.jpg

Γεμάτοι συνθήματα είναι οι τοίχοι του υπουργείου Παιδείας μετά την εισβολή μαθητών στον χώρο και περισσότερο θυμίζουν το... Χημικό παρά δημόσιο κτίριο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από ομάδα καθηγητών κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και βρέθηκαν μέσα στο υπουργείο, παρά το γεγονός ότι σήμερα τα ρολά ήταν κατεβασμένα, ο υπουργός απουσίαζε και οι υπάλληλοι είχαν φύγει.

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Στα συνθήματα διαβάζει κανείς «Κάτω ο νόμος Γαβρόγλου», «Αγώνας Μαζικός» αλλά και άλλα πιο ασυνήθιστα όπως «Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»...η συνθήματα για το Ασυλο που ανήκει σε όλο τον λαό και παραλλαγές του γνωστού «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Οι μαθητές και οι φοιτητές έγραψαν στους τοίχους του Υπουργείου- που τώρα είναι αγνώριστος-, το νέο σύνθημα που κάνει και ρίμα και λέει: «Κάτω οι νόμοι και οι κανονισμοί, νόμος είναι οι Ανάγκες του κάθε φοιτητή». 

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Διαβάστε επίσης. . .

«Οι αριθμοί δεν είναι ακόμη επίσημοι, αλλά η ελληνίδα υπουργός...
«Έρχομαι να χαιρετίσω την επιτυχία της Ελλάδας ύστερα από τόσα χρόνια λιτότητας», τονίζει ο τέως Πρόεδρος της Γαλλίας,...
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας με τα περισσότερα θύματα από πλημμυρικά επεισόδια για την Αττική , υπενθυμίζει η μετεωρολογική...