Τετάρτη 20 ΜΑΡ 2019 15:23
 • Ηρακλειο
  18°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

«Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου, ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»

«Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου, ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»

υπουργειο παιδειας.jpg

Γεμάτοι συνθήματα είναι οι τοίχοι του υπουργείου Παιδείας μετά την εισβολή μαθητών στον χώρο και περισσότερο θυμίζουν το... Χημικό παρά δημόσιο κτίριο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από ομάδα καθηγητών κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και βρέθηκαν μέσα στο υπουργείο, παρά το γεγονός ότι σήμερα τα ρολά ήταν κατεβασμένα, ο υπουργός απουσίαζε και οι υπάλληλοι είχαν φύγει.

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Στα συνθήματα διαβάζει κανείς «Κάτω ο νόμος Γαβρόγλου», «Αγώνας Μαζικός» αλλά και άλλα πιο ασυνήθιστα όπως «Γαβρόγλου άκου τον πόνο της Γιαννάκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει»...η συνθήματα για το Ασυλο που ανήκει σε όλο τον λαό και παραλλαγές του γνωστού «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Οι μαθητές και οι φοιτητές έγραψαν στους τοίχους του Υπουργείου- που τώρα είναι αγνώριστος-, το νέο σύνθημα που κάνει και ρίμα και λέει: «Κάτω οι νόμοι και οι κανονισμοί, νόμος είναι οι Ανάγκες του κάθε φοιτητή». 

υπουργειο παιδειας.jpg, by lamprakis

Διαβάστε επίσης. . .

Νεκρός βρέθηκε χθες το βράδυ ένας 48χρονος Έλληνας κρατούμενος, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο κρατούμενος, που...
Τροχαίο με δύο λεωφορεία σημειώθηκε στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, στην οδό Παύλου Μελά και Αρχελάου. Σύμφωνα με...
Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε...