Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

3.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα

Image
κεραυνός
 clock 10:06 | 09/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ψυχρό μέτωπο σάρωσε τη χώρα τη Δευτέρα, προκαλώντας βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές. Βροχές κατέγραψαν 320 μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Πολλές καταιγίδες εκδηλώθηκαν κυρίως πάνω από θαλάσσιες περιοχές και περίπου 3.000 κεραυνοί ανιχνεύθηκαν από το σύστημα ZEUS μέχρι τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας.
 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκτιμώμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 08/04 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 10/04.

Σήμερα Τρίτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας με μικρότερη ωστόσο ένταση σε σχέση με τη Δευτέρα. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι λίγα και πολύ τοπικού χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 8 μποφόρ. Στο χάρτη που ακολουθεί διακρίνονται οι περιοχές όπου οι άνεμοι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.
 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis